Βραδιά ψυχικής υγείας από τον ΣΟΦΨΥ με τους "Μελωδούς της Παράδοσης"

Ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας σας προσκαλεί σε μία μουσική βραδιά παραδοσιακής και έντεχνης Ελληνικής μουσικής με τους «ΜΕΛΩΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20.00΄μ.μ. στο Κέντρο «Ρέμβη».

Για μια αξέχαστη βραδιά σε μουσικά μονοπάτια αναζήτησης με ηχοχρώματα πλούσια από συναίσθημα, νοσταλγία και πόθο και ότι άλλο ανεβάζει την ψυχή και την ενώνει με το αληθινά ωραίο.

Προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινά από τις 6.00΄ έως τις 8.30΄μ.μ. ( τηλ. 2331400426 – 6973738544 ) και από τα μέλη του Δ.Σ.

Οι Μελωδοί της Παράδοσης είναι ένα μουσικό σύνολο παραδοσιακής και έντεχνης Ελληνικής μουσικής. Ιδρύθηκε το 2000 στην Κατερίνη και έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες σ' όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Τα μέλη της είναι ερασιτέχνες μουσικοί, γιατροί και εκπαιδευτικοί κυρίως στο επάγγελμα. Η αγάπη τους για το καλό τραγούδι που συνδυάζει μελωδία και λόγο τους οδηγεί σε μονοπάτια αναζήτησης με ηχοχρώματα πλούσια από συναίσθημα, νοσταλγία και πόθο και ότι άλλο ανεβάζει την ψυχή και την ενώνει με το αληθινά ωραίο.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια των Ν. Ξυδάκη, Λουδοβίκου των Ανωγείων, Μίλτου Πασχαλίδη, Χαϊνηδων και άλλων συνθετών .

Συντελεστές της προσπάθειας των Μελωδών είναι οι:
Δημήτρης Καραμούζας, κιθάρα, τραγούδι
Άννα Δρανίδου , τραγούδι
Γιώργος Κωστόπουλος, μπαγλαμά, λαούτο
Σπύρος Ράδης, κρουστά
Γιώργος Αμανατίδης, μπάσο
Νίκος Αποστολίδης, λύρα
Σωτήρης Αμανατίδης, κρουστά
Ελένη Νικολοπούλου, πλήκτρα