Βέροια: "Βούλιαξε" το Άλσος και ανέβασε τον κόσμο στη σκηνή ο Γιάννης Χαρούλης (φωτογραφίες & video)

xaroulis ver

Μια όμορφη μουσική βραδιά, συντροφιά με τα τραγούδια του Γιάννη Χαρούλη πέρασαν οι Βεροιώτες αλλά και Ημαθιώτες στο κατάμεστο Θέατρο Άλσους. Ο Χαρούλης ξεσήκωσε το κοινό που τον αποθέωσε και τους ανάγκασε να τραγουδήσουν μαζί του αλλά και να χορέψουν στη σκηνή. Μάλιστα το κοινό ανάγκασε τον καλλιτέχνη να επιστρέψει δυο φορές στην σκηνή και να τραγουδήσει.

Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε με την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή. Ακολούθησε φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.

Επίσης τίμησε όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του.

Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής. Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, το κοινό περιπλανήθηκε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και συμμετείχε αυθόρμητα στο μουσικό γλέντι της μεγάλης παρέας που δημιουργήθηκε.