«Επί το λυρικώτερον» με αγαπημένες μελωδίες στη Νάουσα

antistix

Το μουσικό σύνολο «Αντιστίξεις» σε συνεργασία με το ωδείο «Αριστοτέλης» και τον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων του ωδείου, καλούν τους μουσικόφιλους σε μουσική συνεύρεση με αγαπημένες μελωδίες, δεμένες με άφθαρτες λέξεις ποιητικές και τραγούδια διαχρονικά με στίχους που σημάδεψαν, ανεξίτηλα, την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, χρωματισμένα από την ευαίσθητη ενορχήστρωση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου με ένα άλλο ύφος και ήχο
«επί το λυρικώτερον».

Σολίστ θα είναι ο βαρύτονος Tάσης Χριστογιαννόπουλος, πρωταγωνιστής από το 1989 στη Λυρική Σκηνή και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πλήθος εμφανίσεων στα μεγάλα θέατρα του εξωτερικού αλλά και μεγάλο αριθμό ηχογραφήσεων από τη συνεργασία του με τους κορυφαίους έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές.

Παίζουν: Σοφία Στάμκου - πιάνο, Παντελής Βογιατζής - κλαρινέτο, Παναγιώτης Κελέκης - φλάουτο, Μαρίνα Γκοργκάτζε - βιολί, Ντίνα Σαρατζή - τσέλο, Δημήτρης Μπιλιούρης - μαντολίνο και μπουζούκι, Θεοδόσης Λιλιάμτης - μαντολίνο και μπαγλαμά, Γιώργος Λώλας - μπαγιάν, Αναστάσης Στοΐδης - κλασική κιθάρα, Παναγιώτης Πεΐδης - κλασική κιθάρα, Σταύρος Καβαλιεράτος - κόντρα μπάσο, Πέτρος Στοΐδης - φυσαρμόνικα.

Σολίστ στο μπουζούκι ο Ηρακλής Ζάκκας Συμπράττουν στο τραγούδι η Αθηνά Πέιου και η Βασιλική Μπαξεβανίδου
Συμμετέχει η χορωδία του συλλόγου των Φίλων του ωδείου «Αριστοτέλης»
Κείμενα - Οπτικό υλικό - Παρουσίαση: Πέτρος Στοΐδης
Ενορχήστρωση - Διεύθυνση: Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Οι συναυλίες, που θα συνοδεύονται από παράλληλη προβολή πλούσιου οπτικού υλικού, θα δοθούν την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στο Δημοτικό θέατρο, στις 9.00 μ.μ..

Εισιτήρια (10.00 €) με αριθμημένες θέσεις προπωλούνται από το Ωδείο «Αριστοτέλης» (τηλ. 2332021851) και τα καταστήματα της Ευδοξίας Μόρα (τηλ. 2332029765) και της Ξένιας Καραμπινέση (τηλ. 2332020116).