Το «Γρανάζι» τίμησε τον Θάνο Μήτσαλα

 

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο «Γρανάζι» τίμησαν έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο. Τον καθηγητή κιθάρας και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας Θάνο Μήτσαλα.

Η Μαρία Καραϊσάρογλου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Μάντσιος παρουσίασαν τον κ. Μήτσαλα και οι καθηγητές του Τομέα Σύγχρονης Μουσικής Κατεύθυνσης του Ωδείου Αλέξης Ιωσηφίδης (πιάνο), Κατερίνα Μυλωνά (μπάσο), Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα), Λάζαρος Μπίντσης (σαξόφωνο) με τη Ζωή Μάντζου στη φωνή, έπαιξαν Jazz πρόγραμμα αφιερωμένο στον Διευθυντή τους. 

Για τον κύριο Μήτσαλα μίλησαν επίσης ο σαξοφωνίστας Λάζαρος Μπίντσης, η μουσικοπαιδαγωγός Δήμητρα Μητρέντση καθώς και ο διακεκριμένος φλαουτίστας Βεσκο Μπελομάζωφ μέσω της μαθήτριάς του Ηλιάνας Ζαφειράτου.

Ακούστηκαν μουσικές συνθέσεις του κ. Μήτσαλα και προβλήθηκε μία ολιγόλεπτη συνέντευξή του. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και το «ΓΡΑΝΑΖΙ» για την πρωτοβουλία.

“Τον ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας για τη σπουδαία προσφορά του στην πολιτιστική ζωή της Νάουσας”, αναφέρει το «Γρανάζι».