Με την Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου άνοιξε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ (βίντεο)

 

Την αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Βέροιας άνοιξε η Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου. Η μουσική εκδήλωση με τίτλο «Με όργανα και με φωνές, Χριστούγεννα θα πούμε» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5/12 στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Από νωρίς μικροί και μεγάλοι γέμισαν την αίθουσα και περίμεναν με ανυπομονησία, να απολαύσουν την συναρπαστική Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου.
Η Μπάντα για την περίοδο των Χριστουγέννων διασκεύασε ένα πρόγραμμα με Ελληνικά κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το εξωτερικό, τα συνδύασε με παραδοσιακά τραγούδια και με μουσικές άλλων πολιτισμών.

Μια θεαματική συναυλία με γιορτινά τραγούδια και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ όλο τον κόσμο, που με κέφι συλλέχθηκαν, διασκευάσθηκαν και ενορχηστρώθηκαν. Μια μαγευτική παράσταση γεμάτη ρυθμό, μελωδίες και τραγούδια, με κρουστά, πνευστά και φωνές, αφιερωμένη στην χαρά της ζωής.

Το Κρουστόφωνο είναι ένας ενεργός ιδιωτικός φορέας μουσικής παιδείας, πολιτισμικής δράσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, κάτω από την ομπρέλα «Κρουστόφωνο» δρουν παράλληλα δυο κύρια καλλιτεχνικά σχήματα (Μπάντα Δρόμου και Μουσικό Παιχνιδοθέαμα), ένα Μουσικό Εργαστήρι, καθώς επίσης και πολλές πολιτιστικές- καλλιτεχνικές δράσεις.