Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Μουζάκη παρουσίασε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού για το ΚΕΜΑΕΔ στη Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

 

Μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Μουζάκη πραγματοποίησε την Τετάρτη στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, ο Φιλανθρωπικός Μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων, με την φιλανθρωπική παρουσία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ που τιμάτε στις 3 Δεκέμβρη.

Μία παράσταση αφιερωμένη στον συνθέτη Γιώργο Μουζάκη και τις αξέχαστες μουσικές του για το θέατρο και την επιθεώρηση.

Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Μελίνα Μιχηλίδου Δαμιανίδου η οποία αναφέρθηκε ότι το θέμα της μουσικής παράστασης επιλέχθηκε με αφορμή μια εκπομπή, αφιέρωμα στο έργο του Μουζάκη, από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, που είδε στην τηλεόραση.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Γιώργος Τσαλέρας, Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΕΜΑΕΔ, ο Σεβαστμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας και ο Δήμαρχος Βέροιας, κος Βοργιαζίδης.

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με 38 μουσικούς, παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών, με την ειδική άδεια του Αρχηγού, Αντιναυάρχου κ. Ευάγγελου Αποστολάκη.

{globalflash.gallery 140}

Μαέστρος ήταν ο Πλωτάρχης Π.Ν. Γεώργιος Τσιλιμπάρης και συμμετείχαν οι τραγουδιστές, Ευδοκία Μωυσίδου, Θεόδωρος Μπιράκος, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Ελένη Αναγνώστου και της χορογραφίες των παιδιών ανέλαβε η Μελίνα Παπαδοπούλου. Φιλικά συμμετείχε το Γιώργος Μπελίρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΚΕΠΑ & ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας, με χορηγούς τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΕΞΙΣ και τον Δικηγορικό & Ιατρικό Σύλλογο Βέροιας.