Γλυκερία, Βιτάλη "μάγεψαν" το κοινό της Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

vitali glekeria

Όμορφες μουσικά στιγμές χάρισαν στο Βεροιώτικο κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο Άλσους, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια, σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ.Θεοδωράκης, Μ.Χατζιδάκις, Β.Τσιτσάνης, Σ.Κουγιουμτζής, Σ.Ξαρχάκος, Δ.Σαββόπουλος, κ.ά.). και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ.Μάλαμας, Μ.Πασχαλίδης, Θ.Παπακωνσταντίνου κ.ά) παρουσίασαν μια πρωτότυπη μουσική παράσταση και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες ενώνουν τις μαγικές φωνές τους και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι εντυπωσιακό. Μαζί τους ήταν οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Βασίλης Προδρόμου και Μυρτώ Ναούμ και μια μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με την μουσική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Η συναυλία είχε και κοινωνικό χαρακτήρα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν οι Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΚΟΙ.Σ.Π.Ε .ΗΜΑΘΙΑΣ "ΔΕΣΜΟΣ" για την ενίσχυση των σκοπών τους, έχοντας την υποστήριξη της Κ.Ε.Π.Α.

Δείτε φωτογρφίες και βίντεο από την συναυλία:

{globalflash.gallery 93}