Απόκριες στις ‘Τέσσερις Εποχές’ στη Νάουσα

Η γιορτή της Αποκριάς έχει γίνει πια θεσμός στο Ταβερνείον ‘Τέσσερις εποχές’. Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου έχουν ετοιμάσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα  παραδοσιακής μουσικής απ' όλη την Ελλάδα. Μια εβδομάδα γεμάτη με μεράκι, κέφι, γλέντι και μοναδικές μουσικές εμπειρίες σας περιμένει να την απολαύσετε.

Τσικνοπέμπτη 12/2/2015
Ξεκινάμε και τσικνίζουμε με την νεανική μπάντα χάλκινων του δικού μας Μάκη Ροδοβίτη ''Prima Vista Balkan Quintet''.

Παρασκευή 13/2/2015
Βραδιά αφιερωμένη στη Θράκη παρέα με τους φίλους μας από τους ''Οδρύσσες'' και τη γνώστη, υπέροχη θρακιώτισσα Κατερίνα Δούκα.

Σάββατο 14/2/2015
Βλάχικη βραδιά! Φιλοξενούμε τον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας και τον ξεχωριστό τρόπο που ξέρουν να γλεντούν!

Τετάρτη 18/2/2015
Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας με τους μοναδικούς Αδερφούς Τσαχουρίδη και την υπέροχη δουλειά που παρουσιάζουν, τον τελευταίο καιρό, σε μοναδικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης! Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρασκευή 20/2/2015
Βραδιά για ΚΟΥΠΕΣ!!! Κρητικό γλέντι με την ομάδα Νέων Πετροκεφάλου Ηρακλείου και το συγκρότημα του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΤΣΑΚΗ!!! (το ζητήσατε......το πραγματοποιήσαμε!)

Σάββατο 21/2/2015
Παραδοσιακό γλέντι με τους ''Prima Vista Balkan Quintet'' και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ''Πυρσός''(αποκριάτικος χορός).

Κυριακή 22/2/2015
Από τη Θράκη ως την Κρήτη κι από την Ήπειρο ως τα Δωδεκάνησα με τα ''Μπρατίμια''.

Κ. Δευτέρα 23/2/2015
Ξεστολίζουμε και αδειάζουμε ψυγεία(κρεάτων) με τους αδερφούς μας και μόνιμους στην παρέα μας ''Αδερφούς Ράλλη''! Γλέντι μεσημεριανό μέχρι πρωίας κι όποιος αντέχει πατινάδα και πατσά!!!

*Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο κατάλογος ισχύει κανονικά χωρίς καμία extra επιβάρυνση!

Κάπως έτσι έχει το πρόγραμμα για την Αποκριά 2015. Και φέτος και για πάντα ''WE LOVE NAOUSSA''!

Για κρατήσεις...
 
Ταβερνείον Τέσσερις εποχές
Άλσος Αγίου Νικολάου, Νάουσα
Τηλ.: 2332026221