Η φωτογράφος Άρτεμις Πυρπύλη καλεσμένη της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας "Αντίθεσις"

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ, στο φουαγιέ της Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Αντ. Αντωνιάδη 19) Βέροια, η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις» έχει την τιμή να φιλοξενήσει την φωτογράφο Άρτεμις Πυρπύλη η οποία θα παρουσιάσει την φωτογραφική της δουλειά.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με την ομιλήτρια. Η παρουσίαση είναι ελεύθερη στο κοινό.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΥΡΠΥΛΗ
Ξεκίνησε τη φωτογραφία το 2005 στο εργαστήρι “Stereosis”, όπου ολοκλήρωσε έναν διετή κύκλο σπουδών παρακολουθώντας εκπαιδευτικά
σεμινάρια.  Στη συνέχεια, σπούδασε στην “Ecole de Photographie de Paris” στην Γαλλία.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και την αποφοίτηση της, εργάστηκε ως επίσημος φωτογράφος σε φεστιβάλ (μουσικά και κινηματογραφικά) στη Γαλλία, στην Αγγλία, στη Γερμανία και στην Αμερική. Ταυτόχρονα, εργάστηκε ως βοηθός φωτογράφων, αλλά και ως βοηθός ατζέντη φωτογράφων σε πρακτορείο στο Παρίσι.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στο Μουσείο Φωτογραφίας Βερολίνου (c/o Berlin), στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης καθώς και στην γκαλερί Host στο Λονδίνο. Έχει πραγματοποιήσει μια ατομική έκθεση στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, διδάσκει φωτογραφία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, εργαστήρι “Stereosis” και κάνει εισήγηση σε ένα σεμινάριο φωτογραφία στο Κρατικό Μουσείο
Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

http://www.artemispyrpilis.com/