Logo

ΚΕΠΑ: Παρουσίασε αποκριάτικες εκδηλώσεις και πρόγραμμα Μαρτίου, Απριλίου

Πλούσιο είναι πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Βέροιας για τους επόμενους μήνες. Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα με αποκριάτικες εκδηλώσεις και συνεχίζονται με θέατρο τον Μάρτη και χορό τον Απρίλη. Σήμερα το μεσημέρι η ΚΕΠΑ παρουσίασε τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά της.

 

"Είναι δουλεμένο πρόγραμμα και καλύπτει όλη την γκάμα των προτιμήσεων. Τις απόκριες, έχουμε εκδηλώσεις που γίνονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν επίσης εκδηλώσεις για παιδιά, το wine party, θεατρικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις σχολικής δημιουργία, αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, διαγωνισμό χωρού, εκδηλώσεις κιθάρας και την 1η Απριλίου έχουμε μια συναυλία με την Χαρούλα Αλεξίου. Είναι μεγάλη η γκάμα των εκδηλώσεων μας και πιστεύω ότι θα πάνε καλά" δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Σοφιανίδης.

Ο διευθυντής Γιάννης Καμπούρης σημείωσε: "Το πρόγραμμα δείχνει τις δυνατότητες και την συνέπεια της ΚΕΠΑ και καλύπτει τις απαιτήσεις ενός απαιτητικού κοινού. Η εβδομάδα θεάτρου έγινε ένας θεσμός και οι θεσμοί δεν είναι εύκολο να χρηματοδοτηθούν στην κρίση. Επιμένουμε και θεωρούμε ότι κάποια πράγματα πρέπει να υπηρετηθούν και να γίνουν. Το 2016 θα γίνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας και για φέτος έχουμε μια εκδήλωση ως προάγγελο. Αυτά έχουν ως συνέπεια η Βέροια να είναι καταγεγραμμένη στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας. Η μείωση των χρηματοδοτήσεων δημιουργεί πολλά προβλήματα. Εκτός από τις εκδηλώσεις, πρέπει να κρατήσουμε σε καλό επίπεδο και τον εξοπλισμό μας. Μπροστά σε αυτό το τοπίο βρίσκει χώρο μια επιλογή εσωστρέφειας και οδηγεί σε πολιτιστική στασιμότητα. Ο πολιτισμός έχει ανάγκη από την ώσμωση, την ανταλλαγή και το νέο. Η περιχαράκωση στα τοίχη μας δεν θα μας επιτρέψει να παρακολουθήσουμε τα τεκταινόμενα γύρω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι η στήριξη του κοινού. Αυτό μας δημιουργεί και ευθύνες για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κοινού που γίνεται όλο και πιο απαιτητικό".

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα τόνισε: "Οι εκδηλώσεις καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών. Καλούμε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν".

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσιάστηκε από την Νανά Καραγιαννίδου. "Τώρα τις απόκριες, θα φιλοξενήσουμε τρεις βαλκανικές μπάντες για την αποκριά, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ανοικτές εκδηλώσεις με βαλκανική μουσική. Με ζεστό κρασί, σαλέπι, κάστανα κ.α. Το Σάββατο θα έχουμε εκδηλώσεις για παιδιά και καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει. Ο Μάρτης είναι μήνας θεάτρου και ο Απρίλης μήνας χορού. Τον Μάρτη, θα φιλοξενηθούν και παραγωγές ομάδων της Βέροιας. Θα έχουμε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ο Απρίλης μπαίνει με συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, θα τρέχει η εβδομάδα σχολικής δημιουργίας. Θα συνεχίσουμε με χορευτικά δρώμενα όπως το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Έντεχνου Χορού. Θα γεμίσει η Βέροια χορευτές και το θέαμα θα είναι μοναδική. Θα υπάρξει και μια ανοιχτή εκδήλωση χορού, από το τμήμα της ΚΕΠΑ. Την τελευταία εβδομάδα σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους θα γίνει μια εκδήλωση με αναβίωση εθίμων".

Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Εκδηλώσεις για την Αποκριά

 Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – Κ.Ε.Π.Α.
Συναυλία τού συνόλου παραδοσιακής μουσικής με τραγούδια και σκοπούς της Βέροιας
Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ,Ώρα 8.30μ.μ, είσοδος ελεύθερη

 Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου

VERIA BALKAN FEST
Διήμερο Φεστιβάλ Βαλκανικών Ήχων στην πλατεία Εληάς!

Σε παραδοσιακές μελωδίες των Βαλκανίων μας μεταφέρουν τρεις κορυφαίες ελληνικές μπάντες που αποτελούνται από δεξιοτέχνες μουσικούς. Απόκριες και αφορμή για γλέντι με «πειραγμένη» βαλκανική μουσική αλλά και χορό , κάστανα ,σαλέπι και ζεστό κρασί ! Ξεσηκωτικό παίξιμο και όλα σε..υπερθετικό βαθμό~~

 Πέμπτη 19/2 , ώρα 8.00μ.μ , είσοδος ελεύθερη

ROM ROYALLE

Η μπάντα των Rom Royalle είναι μία νέα μουσική πρόταση από την Θεσσαλονίκη που έχει ως επίκεντρο την βαλκανική μουσική παράδοση. Κλαρίνο, τρομπέτα, σαντούρι και κοντραμπάσο δημιουργούν έναν ιδιόμορφο μουσικό καμβά με ηχοχρώματα και μελωδίες από χώρες όπως η Ελλάδα, η Σερβία, η Βουλγαρία, που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Κάθε εμφάνιση τους είναι μία ιδιαίτερη μουσική εμπειρία τόσο για τους υποψιασμένο όσο και για τους ανυποψίαστο κοινό, καθώς δεν αντιμετωπίζουν την παραδοσιακή μουσική ως μουσειακό είδος, αλλά τολμούν και την μπολιάζουν με στοιχεία του σήμερα και αρκετή δόση αυτοσχεδιασμού. Εφοδιαστείτε με μπόλικο κέφι, θετική ενέργεια και διάθεση για χορό και γλέντι και αναζητήστε τους!

Τα ονόματα των μουσικών είναι:

Κλαρίνο : Γιώργος Δούσος
Τρομπέτα : Παύλος Μέτσιος
Σαντούρι : Βαγγέλης Πασχαλίδης
Κοντραμπάσο : Δάνης Κουμαρτζής

 Πέμπτη 19/2 , ώρα 10.00μ.μ , είσοδος ελεύθερη

Baldafan Wedding Band - Ένα ταξίδι του μέλιτος στη Χώρα του Γλεντιού

Η μουσική παρέα με έδρα τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει στη Βέροια ένα πάντρεμα αγαπημένων σκοπών της περιοχής των Βαλκανίων.

Τα ονόματα των μουσικών είναι:

Αλέξανδρος Παπαγεωργόπουλος - κλαρίνο, σαξόφωνο
Πρόδρομος(Μάκης) Μπακλατζής - βιολί, τραγούδι
Στράτος Πασόπουλος - καβάλι, τραγούδι
Γιώργος Δεληολάνης - τρομπέτα
Σταμάτης Πασόπουλος - ακορντεόν
Νίκος Μαγνήσαλης - κρουστά
Στάθης Παρασκευόπουλος – κρουστά

 Παρασκευή 20/2 , ώρα 9.00μ.μ , είσοδος ελεύθερη

Balkan Melody

Μια παρέα από ταλαντούχους μουσικούς της Βέροιας δημιούργησε πριν από αρκετά χρόνια το συγκρότημά BALKAN MELODY. Οι ήχοι των χάλκινων οργάνων τους είναι βγαλμένοι μέσα από τους παραδοσιακούς ρυθμούς και μελωδίες της Μακεδονίας και αποτυπώνουν τη διάθεση για τη συνέχιση της μουσικής παράδοσης της πατρίδας μας.
Έχουν πάρει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα ονόματα των μουσικών είναι:
Γιώργος Σαλαπασίδης : κλαρίνο
Γιάννης Μπαλιάκας : Σαξόφωνο
Κώστας Μπατσίλας : Τρομπέτα
Ηλίας Δέλλιος : Τρομπόνι
Στέφανος Χαμαλίδης : Τρομπέτα
Μάνος Σοφιανίδης : Κρουστά

 Σάββατο 21/2 , ώρα 12.00μ , πλατεία Εληάς

Οι Πειρατές της Καρναβαλικής

Από την παιδική σκηνή του ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟΥ !!!

....αστεία και απρόοπτα, τρελοί πρωταγωνιστές, διαγωνισμοί χορού, ζωντανή μουσική με τραγούδια και χορούς του κόσμου. Τα παιδιά γίνονται συνταξιδιώτες τρελών πειρατών ...και όχι μόνο, που ξεπηδώντας μέσα από χαρούμενες αποκριάτικες γιορτές και πάρτι αναζητούν θησαυρούς, τραγουδούν, χορεύουν και ζουν την περιπέτεια!!!

 Τετάρτη 26/2
Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας
«Περί έρωτος...»

Α' μέρος : Ρωμαίος και Ιουλιέττα
Ανάγνωση παραμυθιού από την Κατερίνα Κλεάρχου

Β' μέρος
Τραγούδια της αγάπης και του έρωτα...........
Απαλή μουσική , κρασί και χορός

Ώρα 9.00μ.μ, Αρχοντικό Σαράφογλου Είσοδος ελεύθερη (με κάρτες εισόδου)

 Τετάρτη 4/3
Κ.Θ.Β.Ε. – Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας
Θέατρο

«Με δύναμη από την Κηφισσιά»
των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά
.....
Τέσσερις γυναίκες σε ένα σπίτι μιλούν ασταμάτητα. Για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους, τους άντρες, το παρόν και το μέλλον. Ο διάλογος ανάμεσα στα πρόσωπα στήνεται αριστοτεχνικά σαν ιστός αράχνης. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, την κωμωδία και το δράμα, θαμπώνουν. Πόθοι, προθέσεις, ελπίδες, σκέψεις εναλλάσσονται δαιμονικά και ακατάπαυστα με τέτοια ταχύτητα που μοιάζουν ακίνητα, χωρίς διαφυγή. Ανελέητα. Το έργο Με δύναμη από την Κηφισιά είναι σίγουρα ένα αριστούργημα του νεοελληνικού θεάτρου.

Χώρος Τεχνών ,Ώρα 9.00μ.μ,
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Ομαδικά – ανέργων: 8 ευρώ
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Προπώληση εισιτηρίων: Γραφεία Κ.Ε.Π.Α./ Βιβλιοπωλείο «ΕΠΙΚΑΙΡΟ» Τηλ.: 2331078100 & 23310/24612

 Δευτέρα 9/3 και Τρίτη 10/3
Θέατρο για παιδιά
Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης – Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας
«Ο Τρελαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα, σε Σκηνοθεσία – Χορογραφίες : Κώστα Γεράρδου

«Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» κορυφαίο μυθιστόρημα της παιδικής λογοτεχνίας, πρωτοεκδόθηκε το 1932. Πρόκειται για μια διασκεδαστική ιστορία, όπου περιγράφεται το συναρπαστικό καλοκαίρι που έζησε η ίδια η Πηνελόπη Δέλτα με τ' αδέρφια της, στις διακοπές τους στην Καστέλα του Πειραιά στο σπίτι των θείων τους, που έμεναν σ' ένα νεοκλασικό κτήριο κτισμένο από τον αρχιτέκτονα Τσίλερ.
Λίγα λόγια για το έργο :
Ο Αντώνης, η Αλεξάνδρα, η Πουλουδιά και ο Αλέξανδρος που ζουν μόνιμα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου φιλοξενούνται για τις καλοκαιρινές διακοπές από τους θείους τους στην Καστέλα του Πειραιά. Τα τέσσερα παιδιά φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή των ενηλίκων. Αντιπαλότητες, συμμαχίες, ξεγνοιασιά, παιχνίδι, καυγάδες, κλάματα, φιλιώματα, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Ο Αντώνης, ο πιο σκανδαλιάρης απ' όλους, με αρχηγικές τάσεις και με ακέραιο χαρακτήρα, παραδέχεται αντρίκια κάθε του αταξία και γίνεται με τις απολαυστικές περιπέτειές του σύμβολο εντιμότητας και θάρρους.
Χώρος Τεχνών , παραστάσεις για Σχολεία – ανοιχτές στο κοινό . πλ 2331078100
 Δευτέρα 9/3
Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας - Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας

«Αφιέρωμα στη Σιμόν Ντε Μποβουάρ» , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας

Προβολή ταινίας με θέμα τη ζωή και τη δράση της

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ,Ώρα 9.00μ.μ, Είσοδος ελεύθερη

 Τετάρτη 11/3

Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν.Ημαθίας - Κ.Ε.Π.Α .– ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

«Αφιέρωμα στον Μπρεχτ»
Απαγγελίες και μουσικές ερμηνείες

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Ώρα 9.00μ.μ , είσοδος ελεύθερη

 Παρασκευή 13/3
Wine Party της Κ.Ε.Π.Α

Στον πεζόδρομο Έλλης

Η βραδιά θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με το κρασί, θα είναι μια ξενάγηση στα ιδιαίτερα αρώματα και χρώματά του, μια πρόκληση στις αισθήσεις.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση των ελληνικών και κυρίως των τοπικών κρασιών στους νέους , η οινική ενημέρωση τους αλλά και η γνωριμία τους με τοπικούς οινοποιούς και ποικιλίες.

Σε συνεργασία με την Ε.Ν.Ο.Α.Β.Ε..(Δρόμοι Κρασιού Βορείου Ελλάδος)

Ώρα 9.00μ.μ , είσοδος ελεύθερη, πεζόδρομος Έλλης

 Δευτέρα 23/3 έως Παρασκευή 27/3
23 έως 27/3 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Εβδομάδα Θεάτρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Πολλές ομάδες, πολλοί σκηνοθέτες κ πιο πολλοί ηθοποιοί........

 Δευτέρα 23/3
ομάδα «ΘΕ.ΑΜ.Α.» (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία)
«Ιάκωβος ή Υποταγή» του Eugène Ionesco.

Ο Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας, από τους κυριότερους εκπροσώπους του Θεάτρου του παραλόγου, με το συγκεκριμένο έργο (γραμμένο το 1955) διακωμωδεί καταστάσεις ενώ απεικονίζει τη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου και την ασημαντότητα της ύπαρξής του καθώς υπερτονίζει την αδυναμία και τη ματαιότητα της επικοινωνίας μ' ένα σουρεαλιστικό και κωμικό τρόπο.
Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία: Βασίλης Οικονόμου. Βοηθός σκηνοθέτης: Πάνος Ζουρνατζίδης Ηχολήπτης: Χρήστος Νταλίπης. Μετάφραση: Μιχάλης Γραμματάς. Μουσική επιμέλεια: Σοφία Σεφεριάδη.

 Τρίτη 24/3
 Πέμπτη 26/3
Θεατρική Ομάδα «Ρίσκο»
«Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα»του Φ.Γ.Λόρκα

Σκηνοθεσία: Δουμανίδου Βαρβάρα
Κείμενο τέλους: Μαρία Ράπτη
Μουσική: Δημήτρης Χαριζάνης
Φωτογραφία: Δημήτρης Συμεωνίδης
Κοστούμια: Κατερίνα Αμπρικίδου
Σχεδιασμός αφίσας: Φωτεινή Φιλοξενίδου

Πέντε γυναίκες κάτω από το βαρύ πένθος που τους επέβαλλε η σκληρή συντηρητική και τυραννική μητέρα τους, μέσα στην αποπνιχτική ατμόσφαιρα μιας σκληρής και κλειστής κοινωνίας, αγωνιούν, ερωτεύονται, ζηλεύουν, ονειρεύονται και υπάρχουν, μόνο πίσω από ερμητικά κλειστά παράθυρα και τραβηγμένες κουρτίνες. Πίσω από τον ψηλό τοίχο ενός σπιτιού. Καταδικασμένες στην αφάνεια στη σιωπή και στη τραγωδία.
Γυναίκες γεμάτες ζωή που μαραίνονται σαν λουλούδια σε σκοτεινό δωμάτιο. Ζωές υποταγμένες στις κοινωνικές προκαταλήψεις και υπόδουλες σε μια ανδροκρατούμενη πραγματικότητα. Η λογοκρισία και η δικτατορία εντός. Και έξω από το βυθισμένο στο πένθος σπίτι, όλη η ανδαλουσιανή ζωή να ξεχύνεται με ορμή, με ήχους, γέλια, δέντρα, χωράφια, φωτιές, καντάδες, έρωτες και πάθη..
Ο φασισμός,
Η σάρκα που καίγεται,
Που πνίγεται,
ο ζωντανός ενταφιασμός,
η απελπισία,
η αποκτήνωση,
Και ένα ανατρεπτικό φινάλε...
Η παράσταση από το Θέατρο του 'Αλλοτε έχει σαν στόχο τη ένταξη του θεατή στο δράμα και στον εγκλεισμό των πρωταγωνιστριών του έργου, σαν κομμάτι της πραγματικότητας των ηρωίδων. Για αυτό τον λόγο η παράσταση πραγματοποιείται στο Μπενσουσάν Χαν, στον ίδιο χώρο που φιλοξενήθηκε και η παράσταση Φόβος το 2012 από το Θέατρο του 'Αλλοτε.
Ένα μοναδικό οίκημα στη καρδιά της Θεσσαλονίκης με 7 διαφορετικά δωμάτια όπου η φυσική διαμόρφωση του κτιρίου δημιουργεί τη συνθήκη της απόλυτης ταύτισης με τη πλοκή και την τραγική ιστορία των χαρακτήρων.

 Παρασκευή 27/3
Θέατρο του Άλλοτε
«Η Παρεξήγηση» του Α.Καμύ

Ένα έργο σύγχρονο και κλασικό, σκληρό, δραματικό, αληθινό, που έχει στον πυρήνα του εξαρτώμενες οικογενειακές σχέσεις, αγάπης και μίσους. Η νοσταλγία του εξόριστου γιού, του «ξένου», που επιθυμεί να ξαναβρεί την οικογένειά του, την πατρίδα του, θα φέρει σε σύγκρουση τη λογική και το συναίσθημα. Το σκοτάδι και το φως. Τέσσερα πρόσωπα, ήρωες μια σύγχρονης τραγωδίας, και ένα πέμπτο, βουβό, ενός αινιγματικού υπηρέτη, που «σκηνοθετεί» την εξέλιξη της δράσης. Ένα έργο σε ένα σκηνικό, χωρίς πόρτες, χωρίς παράθυρα, χωρίς διέξοδο διαφυγής, με μια αναπόφευκτη είσοδο, αυτήν της γέννησής , σ' ένα κόσμο όπου το μοιραίο κυριαρχεί. Ένα έργο επαναστατικό, και κατά βάθος αισιόδοξο, γιατί περιέχει την ηθική της ειλικρίνειας, που μιλά για ένα σύμπαν όπου όλα συνωμοτούν για να εκτροχιάσουν τον ανθρωπισμό μας, σε μια Ευρώπη θλιβερή, χωρίς ορίζοντα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Albert Camus
Μετάφραση: Θεατρική ομάδα ριSκο
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Οικονόμου
Σκηνικά: Ειρήνη Ατματζίδου
Κοστούμια: Νάσια Χάρη
Φωτισμοί: Στράτος Κουτράκης
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Οικονόμου
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Τσόπας
Βοηθοί φωτιστή: Σταματία Σαπατόρη – Νάσια Λάζου

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

 Κυριακή 29/3 έως Κυριακή 5/4

Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας
Δ/νση Β' θμιας εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας

3η Εβδομάδα Σχολικής Δημιουργίας

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών , είσοδος ελεύθερη

 Τετάρτη 1/4
Συναυλία
«Δυο κόσμους έχει η ψυχή μου...»
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ και Nouveau Sextet

Χώρος Τεχνών, ώρα 9.00μ.μ , είσοδος
Πληρ. 2331078100

Χώρος Τεχνών , είσοδος ....
 Παρασκευή 17/4 έως Κυριακή 19/4

«Ημέρες Κιθάρας»
Ένα βήμα πριν το Φεστιβάλ...........

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ,

 Παρασκευή 24/4 έως Κυριακή 26/4
Σωματείο Χορού και Ρυθμικής – Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Έντεχνου Χορού 2015
«Ευ Δημιουργείν»

Εκατοντάδες χορευτές όλων των ηλικιών, ξεκινώντας από 7 ετών, και από όλη την Ελλάδα θα περάσουν από τη σκηνή και θα διαγωνισθούν στα είδη χορού : κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο, καρακτέρ, τζαζ και χιπ χοπ με κριτική επιτροπή από Ελλάδα και εξωτερικό.
Παράλληλα τρέχουν σεμινάρια χορού αλλά και παραστάσεις από επαγγελματίες του είδους. Η όλη διοργάνωση προσφέρει μοναδικό θέαμα!

Χώρος Τεχνών και Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb