Γενική συνέλευση & κοπή βασιλόπιτας της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ημαθίας

  

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) προσκαλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 19:00 στο εστιατόριο Papagalo (όροφος καταστήματος). Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός της προηγούμενης περιόδου (2014) και ο προγραμματισμός των δράσεων του νέου έτους (2015).

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.  

Καλούνται τα μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και κάθε ενδιαφερόμενος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Εταιρείας.

Σημειώσεις:

1)   Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι η προηγούμενη οικονομική εκκαθάριση των οφειλών σας προς την Ε.Μ.Ι.Π.Η. (μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης). Για οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα καλούνται να έρχονται σε συνεννόηση με την Ταμία της Ε.Μ.Ι.Π.Η. κα. Ιωάννα Ζιώγα στο τηλ. 6979059993.

2)  Μέλη τα οποία κωλύονται και δεν μπορούν να παρεβρεθούν στη Συνέλευση, μπορούν, εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα να εκπροσωπηθούν από έτερα μέλη, αφού προηγουμένως αποστείλουν την εξουσιοδότησή τους έντυπα ή ηλεκτρονικά προς την Ε.Μ.Ι.Π.Η. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

3) Μέλη τα οποία δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και τα οποία δεν έχουν ανταποκριθεί και σε προηγούμενες προσκλήσεις συλλογικών διαδικασιών ή δραστηριοτήτων της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα διαγραφούν.

4) Για πιθανή απουσία σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το Δ.Σ. είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.