Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχη Ειρηνούπολης για την Γενοκτονία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των ποντίων που πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχης Ειρηνούπολης στο Αγγελοχώρι, στις 25 Μαΐου 2019, με κεντρικό τίτλο “Η Γενοκτονία 100 χρόνια: Ένας απολογισμός και ένα σχέδιο για το μέλλον”. Ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στις 353.000 ψυχές που χάθηκαν στην γενοκτονία. Τα παιδιά του συλλόγου καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος κόσμου για την παρουσία τους με τα τραγούδια που τραγούδησαν, τη «ΣΕΡΑ» τον Χορό των Χορών που χόρεψαν, αλλά και με τα ποιήματα που απάγγειλαν. Ο ομιλητής μας Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών Κος Μαλκίδης Θεοφάνης κατάφερε να συγκινήσει όλο το πλήθος.

"Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτόγνωρης για το χωριό μας εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε επίσης τον ομιλητή μας Κο Μαλκίδη Θεοφάνη για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί κοντά μας, την Κα Αγγελίδου Κατερίνα, το σύλλογο ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» και τον Κο Τσεσμετζίδη Κων/νο για την δωρεάν κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφίες.

Δίνουμε ραντεβού στις 21 & 22 Ιουνίου 2019 στην 2η διήμερη εκδήλωση του συλλόγου μας «ΙΟΥΝΙΟΣ Ο ΚΕΡΑΣΙΝΟΣ – ΕΜΠΟΔΙΑ ΛΗΘΗΣ 2019»" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.