Η Θρακική Εστία Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Θρακική Εστία Βέροιας στην έδρα του συλλόγου, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

Παρουσία της τοπικής αρχής, πολιτευτών, μελών, χορευτών, φίλων και συνεργατών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η ευλογία και κοπή της βασιλόπιτας.

Τυχερή στάθηκε η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά όπου έτυχε το φλουρί και πήρε ως δώρο το βιβλίο του συγγραφέα και λαϊκογράφου Αλεξιάδη Ιωάννη.

Από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν τυχερή στάθηκε μαθήτρια του χορευτικού τμήματος, όπου ως δώρο πήρε προσκλήσεις για τον χορό που διοργανώνει η Θρακική Εστία Βέροιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρώην πρόεδρος ΔΣ Βέροιας Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Νίκος Τσούντας, η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ολυμπία Σουγιουλτζή, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Βοργιαζίδη Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπατσαρά Γιώργος Σαββίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς "Βάντα" Κώστας Ζιάκας κ.α.