Η Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «SALA» του πολύ-χώρου «ΕΛΙΑ», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας του «Α.Σ.JUDO ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ» για το 2019.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση:

- ο αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος ΚΟΡΩΝΑΣ εκπροσωπώντας το Δήμο Βέροιας,

-ο Πρόεδρος των Αστικών Βέροιας και χορηγός της ομάδας κ. Παύλος ΠΑΥΛΙΔΗΣ,

-οι νυν και πρώην Πρόεδροι του «Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» κ. Γρηγόρης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και κ. Αυταντίλ ΑΝΘΙΜΙΑΔΗΣ,

-ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κ. Αλέξανδρος ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ.

Όπως συνηθίζεται, από τους προπονητές της Ομάδας, βραβεύτηκαν ως «Αθλητής της Χρονιάς 2018» ο Αθανάσιος ΣΚΟΥΦΙΑΣ και «Αθλήτρια της Χρονιάς 2018» η Ελένη ΤΑΞΙΔΟΥ, ενώ για την συμμετοχή του σε Διεθνές Τουρνουά JUDO ως μοναδικός αθλητής στην κατηγορία «JUNIOR» με μετάλλιο τιμήθηκε ο μικρός Judoka Γιώργος ΚΙΡΧΑΝΑΤΖΙΔΗΣ.

Απονεμήθηκαν επίσης ειδικά μετάλλια στους (5) αθλητές της Ομάδας, Άννα ΜΕΣΚΑ, Αικατερίνη ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Παναγιώτης ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ, Βασίλειος ΣΑΡΑΦΗΣ και Ιωάννης ΚΟΓΚΕΖΟΣ που με τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων 2018 κατέλαβαν αντίστοιχες θέσεις στην Ελληνική Εθνική Ομάδα JUDO!

Με ειδικό μετάλλιο αλλά και ιστορικό δώρο-ΕΚΠΛΗΞΗ, σε μια συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο (πατέρας) προπονητής της Ομάδας Dima ΣΑΒΒΙΔΗΣ τίμησε το (υιό) βοηθό προπονητή, Γιάννη ΣΑΒΒΙΔΗ, για τις εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις του και τη συμβολή του στις επιτυχίες της Ομάδας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν απονομές «ζωνών» στους αθλητές που επέδειξαν αντίστοιχη πρόοδο, έγινε παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2018 όπου η Ομάδα κατάφερε να αποσπάσει συνολικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και σε (8) διεθνή και (7) εθνικά τουρνουά που συμμετείχε, (33) χάλκινα, (27) ασημένια και (48) χρυσά μετάλλια!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις επιδόσεις της, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, κατέλαβε τη 2η θέση πανελληνίως σε συγκεντρωτικό αριθμό διακρίσεων σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας JUDO για τις κατηγορίες JUNIOR αλλά και Παίδων & Κορασίδων!