Γέμισε σοκολάτα η Αλεξάνδρεια στην χθεσινή πετυχημένη έναρξη της «Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής»!

Η γιορτή που διοργανώνεται για 5η χρονιά από την Π.Κ.Μ/Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Αλεξάνδρειας με την συμμετοχή της Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας υποδέχτηκε πλήθος κόσμου στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος της πόλης κ. Παναγιώτης Γκυρίνης .

Sokol598889644195840

Αμέτρητα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης, οι συμμετέχοντες ζαχαροπλάστες της πόλης, «Παρφέ» και «Dimel», μοίρασαν απλόχερα στον κόσμο τις δημιουργίες τους, ενώ ο Άι Βασίλης με τους πολύτιμους βοηθούς του (τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Δ. Αλεξάνδρειας) χάρισε για ακόμα μια φορά σε όλα τα παιδιά το ορόσημο της γιορτής, ένα πουγκί με διάφορες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Παράλληλα στο χώρο λειτουργούσε εργαστήρι face painting όπου τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Αλεξάνδρειας ζωγράφισαν τα προσωπάκια των παιδιών και εργαστήρι χειροτεχνιών με τους παιδαγωγούς του Κ.Δ.Α.Π. Κορυφής και Αλεξάνδρειας να δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με τους μικρούς μας φίλους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επί σκηνής ανέλαβε η ομάδα «Fundastick» δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό σόου με φωτιές, φωτεινά αντικείμενα και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά.

Sokol0364

Η γιορτή συνεχίζεται σήμερα στη πόλη της Αλεξάνδρειας με το παρακάτω πρόγραμμα:

18:00-19:00 Mr. & Mrs. Bubble “Bubble Show”
19:00-19:30 Ξυλοπόδαρος ζογκλέρ παιχνίδι με τον κόσμο
19:30-20:15 Εργαστήρι τεχνών του τσίρκο για παιδιά και γονείς
20:15-20:30 Glow in the Dark & Fire Show
20:30-21:00 Christmas Party με DJ

Στην εκδήλωση θα λειτουργούν:- To Σπίτι του Άι Βασίλη με τα ξωτικά του - Ζαχαροπλαστείο και Εργαστήρι Γλυκών- Εργαστήρι Ζωγραφικής Προσώπου (face painting)- Εργαστήρι Χειροτεχνιών