"Ένα εικαστικό ταξίδι στο άπειρο" παρουσίασε το "Σπίτι της γιαγιάς Μαρίκας" (φωτογραφίες, βίντεο)

Τι μέγεθος έχει το σύμπαν;

Πόσα σημεία μπορούν να υπάρξουν σε μια γραμμή;

Μπορεί η αγάπη για κάποιον να διαρκέσει για πάντα;

Πόσοι τρόποι υπάρχουν να φανταστεί κανείς το άπειρο;

Το Δημαρχείο Βέροιας φιλοξένησε στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου το Σάββατο 1 Δεκέμβρη τη διασκευή της ιστορίας "Το άπειρο και εγώ'.

Οι κούκλες, η σκηνοθεσία και η όλη οργάνωση της παράστασης, αποτελούν δημιουργία της ομάδας κουκλοθέατρου του συλλόγου «Το Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας».

Την παράσταση πλαισίωσαν δράσεις των εργαστηρίων εικαστικών και μουσικοκινητικής. Η ομάδα μουσικοκινητικής με εμψυχώτριες τις δασκάλες Ελευθερία Ματσεντίδου και Νίκη Κυριακούλη έντυσαν μουσικά την παράσταση και δημιούργησαν και ένα πρωτότυπο τραγούδι για το άπειρο. Στο φλάουτο συνόδευσε η Χριστίνα Χαραλαμπίδου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια μεγάλου μήκους ζωγραφιά από τους παρευρισκόμενους μικρούς φίλους, με την καθοδήγηση της δασκάλας του εργαστηρίου εικαστικών Αθηνάς Παπαγιαννούλη.

Προαιρετικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας ενόψει των Χριστουγέννων 2018.

Η Βάσω Αρελακη πρόεδρος του συλλόγου «Το Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας» αναφέρει ‘αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την ουσιαστική συμμέτοχη όλων των φίλων που αγαπούν το Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας και ευχόμαστε σε όλους με άπειρη αγάπη «Καλά Χριστούγεννα».’