Μαθήματα γαστρονομίας στην Μίεζα Κοπανού

Στο μάθημα γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στις 15/11 στην φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου "Μίεζα" Κοπανού, οι μικροί και μεγάλοι chef έπλασαν κιμάδες.

Ζουμερά burgers, μπιφτέκι για παιδιά και κεμπάπ ανατολίτικο ξάπλωσαν σε αφράτα ψωμάκια και τραγανές πατάτες παρέα τους χόρτασαν το μάτι και γαργάλισαν τον ουρανίσκο. Τα τηγάνια πήραν φωτιά και όλος ο χώρος μύρισε κεφτεδάκια και πατάτες ο αγαπημένος μερακλίδικος μεζές μικρών και μεγάλων.

Τα παιδιά έκαναν τις παρασκευές με ελαιόλαδο ΠΟΠ με ρίγανη. Ελαιόλαδο για τα ωφέλιμα αντιοξειδωτικά, ρίγανη για προστασία από το κρυολόγημα, γιαούρτι για τα προβιωτικά. .Σε κάθε μάθημα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα υλικά αλλά και την παρασκευή όλων των αγαπημένων τους φαγητών βοηθώντας τα να μάθουν σωστά αλλά και να εκτιμήσουν την αξία της τροφής. Και οι γυναίκες βέβαια "κλέβουν" μερικά από τα tips του chef για γοητεύσουν και να εκπλήξουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα!