Εαρινές εκδηλώσεις της Εστίας Μουσών Νάουσας

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών» διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

1. Αίθουσα εκδηλώσεων Ωδείου, 11.30π.μ.

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πρώτου Προέδρου της Εστίας Μουσών κ. Κώστα Μπασιακούλη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων του Ωδείου σε: Αίθουσα Εκδηλώσεων "Κωνσταντίνος Μπασιακούλης".

Ο Δήμος και το Δημοτικό Ωδείο τιμούν τον μουσικό-άνθρωπο Κώστα Μπασιακούλη, καθηγητή μουσικής, επί μακρόν, στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Νάουσας. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος, με το μουσικό του αισθητήριο, τις επιλογές του αλλά και την αφοσίωσή του στα διοικητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του νεοσύστατου τότε Δημοτικού Ωδείου, συνέβαλλε καθοριστικά στη δημιουργία των ισχυρών δομών και της αναγνωσιμότητας, που το ανέδειξαν σύντομα σε ένα από τα καλύτερα περιφερειακά Δημοτικά Ωδεία της χώρας μας.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί καλλιτεχνικά από τους καθηγητές του Ωδείου: Θάνο Μήτσαλα, Δημήτρη Παρόλα, Βέσκο Μπελομάζοφ και Ζλάτκα Ζλάτεβα, οι οποίοι θα αποδώσουν έργα των S. Iannrelli, G. Fauré και Δ. Παρόλα.

2. Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, 20.00μ.μ.

Ετήσια Εαρινή συναυλία του Ωδείου με τίτλο «Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας συναντά την έβδομη Τέχνη».

Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον συναυλία καθηγητών, μαθητών και οργανικών, φωνητικών, χορευτικών συνόλων του Ωδείου.

Φέτος θα αποδοθούν έργα σύγχρονων συνθετών γραμμένα για ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Είσοδος ελεύθερη και στις δύο εκδηλώσεις