Στις 24 Μαρτίου εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής «Πράξεων Συνέχειες» στην Γκαλερί Παπατζίκου

To Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 7μμ εγκαινιάζεται στην γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ (Αγ. Αντωνίου 26) η έκθεση ζωγραφικής των εικαστικών Βίκυς Κορακάκη, Δέσποινας Κωνσταντίνου και Γιάννη Σταμενίτη με τίτλο “πράξεων συν3χ3ι3ς”.

Η έκθεση διερευνά διαφορετικές προσεγγίσεις - θεματικές συνομιλίες των τριών καλλιτεχνών, οι οποίοι έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους όσον αφορά τις θεματικές ενότητες των εργασιών τους, ωστόσο τους συνδέει η πορεία τους, η πρώτη τους ατομική έκθεση στην γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ και η συνύπαρξή τους στην Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Στόχος είναι η ανάδειξη και η εξέλιξη της δουλειάς τους και η εξερεύνηση των διαφόρων ειδών ζωγραφικής όπως νεκρές φύσεις, σύμβολα, πορτραίτα, τοπία και αλληγορικά θέματα. Η σύζευξη των τριών αυτών θεματικών προσεγγίσεων, δημιουργεί μια διαφορετική οπτική που, εν τέλει, προκύπτει ως φυσικό επακόλουθο και ως αρμονικό τρίπτυχο μέσα από διαφορετικά κριτήρια και προσωπικές εμπειρίες.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 24/3/2018 έως 20/4/2018.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2331400998 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.