Η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Στο κατάμεστο από φίλους του συλλόγου, εντευκτήριο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας. Έπειτα από τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Φανιάδη, προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο, σχετικό με την ιστορία αλλά και την επικαιρότητα, το οποίο κατάφερε να φορτίσει την ατμόσφαιρα και να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Αγάπιος, ενώ τυχεροί ήταν η δασκάλα του τμήματος μπαλέτου Χριστίνα Μπράτση και ο μικρός μαθητής του τμήματος ποντιακών χορών Στέργιος Τσιαούσκογλου.

eln pita2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρθενόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Σοφιανίδης, η αντιδήμαρχος οικονομικών Δήμου Νάουσας κ. Τάκη, ο Διοικητής της Β'ΜΚΔ κ. Κούτελης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Νάουσας υπαστυνόμος Α' κ. Ζαχαριάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Αποστόλου, Γιαννούλης, Παντζαρτζίδης, κα. Τσαγκαλίδου, κα. Αραμπατζή ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μπαρτζώκας, οι πρώην πρόεδροι της Λέσχης κ. κ. Παπαδόπουλος, Ορδουλίδης, Τεληγιαννίδης Φίλης, το Φ.Α.Σ. Νάουσας, οι πρόεδροι του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΠΥΡΣΟΣ", της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας “O Αριστοτέλης” και του Συλλόγου Αρκοχωρίου "ΑΡΚΤΟΣ".