Τρίλοφος: Εγκαινιάστηκε το πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου Αριστοτέλης (φωτογραφίες, βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στον Τρίλοφο τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου. Πρόκειται για τις πρώην αποθήκες του συνεταιρισμού οι οποίες μεταβιβάστηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αριστοτέλης" και με χρηματοδότηση από το Leader, μέσω ΑΝΗΜΑ, μετατράπηκαν σε ένα πολιτιστικό στολίδι.

Τα εγκαίνια ήταν ενταγμένα στις εκδηλώσεις της 5ης Γιορτής Κρασιού, Τσίπουρου και Μούστου που θα πραγματοποιούνται στον Τρίλοφο το τριήμερο 22, 23, 24 Σεπτεμβρίου. Συγκέντρωσαν πολύ κόσμο, μεταξύ αυτών τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους Σάκη Κουλουριώτη, Θανάση Αποστολόπουλο, Γιάννη Παπαγιάννη, τον πρόεδρο της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και τους συνεργάτες του στην ΑΝΗΜΑ, την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρη Ταχματζίδη, τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Τσιούντα, τον πρώην αντιδήμαρχο Σταύρο Κουμτσίδη, τους προέδρους της Φυτειάς και του Τριλόφου Νίκο Αγγέλου και Γιάννη Καραγιάννη, τον πρώην αντινομάρχη Χατζόπουλο Αντώνη Χατζόπουλο, τον πρώην πρόεδρο Χαρίεσσας Σταύρο Γεωργιάδη κ.α.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς η χορωδία της Βεργίνας και η Σχολική Χορωδία υπό την διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου τραγούδησαν γνωστά αγαπημένα τραγούδια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θερμαϊκού παρουσίασε χορούς της Θράκης και ακολούθησε λαϊκό γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

7μμ-8μμ Ημερίδα οίνου. Εισηγητής Απόστολος Θυμιόπουλος. Θέμα: "Η αμπελοκαλλιέργεια και το κρασί, παρελθόν, παρόν και μέλλον"

8μμ: Χορευτικό τμήμα ΚΕΠΑ Βέροιας, Παιδιά της Άνοιξης και ρεμπέτικη - λαϊκή βραδιά

Το πρόγραμμα της Κυριακής

11πμ-12μ: Παρουσίαση παρασκευής φαγητών και γλυκών με βάση το κρασί και το σταφύλι από τον σεφ Δημήτρη Ζιούζιο.

12μ - 1μμ: Χειροτεχνίες για παιδιά με θέμα το σταφύλι

6μμ: Δωρεάν παράσταση Καραγκιόζη.

{jlex}flickr:72157689442252605{/jlex}