Logo

Βέροια: Εγκαινιάστηκε η περιοδική έκθεση με τίτλο: «Πνοή Ελευθερίας» (φωτογραφίες)

Εγκαινιάστηκε την Δευτέρα το απόγευμα στην Βέροια η περιοδική έκθεση με τίτλο: «Πνοή Ελευθερίας». Η έκθεση φιλοξενείται στον Χώρο Τεχνών και υποστηρίζεται από το Κέντρο Τοπικής Ιστορίας της Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στην έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά υλικό που σχετίζεται με την επανάσταση στη Μακεδονία, με επίκεντρο τη Νάουσα, από τη συλλογή του τοπικού ερευνητή και συλλέκτη κ. Τάκη Μπάιτση. Ο κ. Μπάιτσης ξενάγησε το κοινό και έδωσε πληροφορίες για όλα τα εκθέματα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Σταύρος Βαλσαμίδης, Ελπίδα Τάκη - Τζέπου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας Χρήστος Κούτρας, Θανάσης Σιακαβάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας Προκόπης Μπίλης, Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της Venus Αντώνης Μαρκοβίτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Βλάχων Δημήτρης Πίσκος κ.α.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη καθημερινά πρωί ώρες 10:00 – 13:00 και απόγευμα Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00 - 20:00, έως τις 30 Μαρτίου. Για ομαδικές επισκέψεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331078127.

{jlex}flickr:72157681548848866{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb