Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας στο 1o Νηπιαγωγείο - Ολοκληρώθηκε εκπαιδευτική δράση

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας επισκέφτηκαν το 1ο Νηπιαγωγείο Βέροιας και συγκεκριμένα το 2ο υποχρεωτικό πρωινό τμήμα του.

Χάρη σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό των προγραμμάτων που υλοποιούνται από το Λύκειο ( Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας ντύνει τα νιάτα του τόπου μας) και του εκπαιδευτικού προγράμματος που κάνει η νηπιαγωγός του Σχολείου κυρία Βασιλική Νάνου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν, να φορέσουν αλλά και να ακούσουν κάποια πράγματα για αντιπροσωπευτικές φορεσιές της χώρας μας. Να τραγουδήσουν και να χορέψουν μέσα από διαθεματικές δραστηριότητες.

elv semn

Εκπαιδευτική δράση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 11 Μαρτίου, η εκπαιδευτική δράση του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας! Παιδιά, γονείς και μέλη του Λ.Ε.Β. ταξίδεψαν μέσα στο χρόνο και παρακολούθησαν την εξέλιξη του χορού, της ενδυμασίας και των μουσικών οργάνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Η μουσειοπαιδαγωγός κ. Φώτω Παπαργυρούδη, ενέπλεξε μικρούς και μεγάλους σε μια διαδραστική παρουσίαση που ενθουσίασε, ενέπνευσε και δραστηριοποίησε όσους την παρακολούθησαν.