Ο Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας "Ο Άγιος Δημήτριος" ευχαριστεί

Με επιτυχία διεξήχθη ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας Νάουσας "Ο Άγιος Δημήτριος". Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει: 

"Το Δ.Σ. του συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες & όλους για την παρουσία τους στον Ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/02/2017 στο Κέντρο διασκεδάσεως ‘ Ο Παρθενώνας ‘ στο Αγγελοχώρι Νάουσας με τεράστια επιτυχία,καθώς και όλα τα μέλη, τους φίλους και τους εκπροσώπους συλλόγων & φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μουσικό συγκρότημα ‘’ Χάλκινα Ηχοχρώματα ΄΄ για την βραδιά που μας χάρισαν, με μουσικά ακούσματα απ' όλη την Ελλάδα.Να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στην συνέχεια ως την επόμενη συνεργασία μας! Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο μπράβο στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και τον χοροδιδάσκαλο μας Ιωάννη Τσιρογιάννη για την άψογη εμφάνιση τους.Θα ήταν παράβλεψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν τα δώρα της Λαχειοφόρου αγοράς.Πάντα είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουν σταθερά.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δήμου Αγρινίου και Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού Κύπρου ‘’Διόνυσος’’ για την παρουσία τους , αλλά και για την ‘Πολιτιστική Συμμαχία ‘ που συνάψαμε το βράδυ του χορού με την υπογραφή των πρωτόκολλων αδελφοποίησης των συλλόγων μας.Είμαστε βέβαιοι ότι τα πρώτα κοινά δείγματα της συνεργασίας μας θα έρθουν άμεσα και θα εντυπωσιάσουν!

Τους φίλους επισκέπτες από Αγγλία,Ολλανδία, Αθήνα, Αγρίνιο, Κύπρο για την τιμή που επέλεξαν τον χορό μας για να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν την τοπική χορευτική παράδοση του τόπου.

Εμείς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι σε ότι επιχειρήσουμε να διοργανώσουμε μελλοντικά.Η μαζική προσέλευση του κόσμου σε όποια διοργάνωση κάνουμε μας γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο.Είστε το καύσιμο μας το οξυγόνο μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Συνεχίζουμε ενωμένοι για την διατήρηση των τοπικών μας παραδόσεων".