Logo

Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Μελίκη

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το «Μελικιώτικο καρναβάλι 2017». Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών σε κάθε εκδήλωση όπως, το «Το προξενιό του Θωμά», η παράσταση «Ο Άμλετ Αλλιώς», οι χοροί των Θρακιωτών Μελίκης και του Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου, η παράσταση των χορωδιών Μελίκης, το έθιμο «Καλόγερος», το πάρτι μασκέ του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και το μαθητικό πάρτι της πλατείας. Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας με τον Πρόεδρό τους Α. Παντόπουλο στο «Μεσοχώρι» της Πέμπτης.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κύριος Γκυρίνης, ο Βουλευτής κύριος Βεσυρόπουλος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Δελιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κύριος Σαρακατσιάνος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κύριος Μπαεσδεκόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κύριοι Χαλκίδης και Μαντζώλας.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις παρακάτω εκδηλώσεις και κορυφώνεται με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών την καθαρά Δευτέρα. Σας περιμένουμε!

Η Επιτροπή Καρναβαλιού Μελίκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:
18:00 Παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της συνθέτριας Πηγής Λυκούδη και του ποιητή Θανάση Σάλτα "Τα Πάθη της Αγάπης", στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοιν. Μελίκης. Τραγουδούν: Γεωργία Αγγέλου, Δημήτρης Ερατεινός, Νίκος Καρακαλπάκης. Στο πιάνο η συνθέτις και στην κιθάρα-μαντολίνο η σολίστ Αρετή Κοκκίνου.

21:00 Χορός ηλικιωμένων και μερακλήδων του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων στην οικ. ταβέρνα «Αρχοντικό».

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:
21:00 Ετήσιος Χορός Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων στην οικ. ταβέρνα «Αρχοντικό».

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:
13:00 Αναβίωση παραδοσιακού γάμου στην κεντρική πλατεία της Μελίκης με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων της Μελίκης και άλλων περιοχών.

19:30 Παραδοσιακό κάψιμο των κέδρων και γλέντι στην κεντρική πλατεία του Νεοκάστρου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Νεοκάστρου.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:
12:00 Παρουσίαση χορών από διάφορα παραδοσιακά συγκροτήματα.

14:00 Παρέλαση αρμάτων, ομάδων καρναβαλιστών και παραδοσιακών συγκροτημάτων.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb