Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ε.Λ.Β. στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και στον Δήμαρχο Βέροιας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη και στο νέο Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, πραγματοποίησε την Παρασκευή  19  Σεπτεμβρίου  2014, αντιπροσωπεία του  Διοικητικού Συμβουλίου  της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στα πλαίσια της ενημέρωσης και της συνεργασίας.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Λ.Β. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Καπουρτίδη, τον Γ. Γραμματέα  κ. Αρχιμήδη Ιντζεβίδη, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Φιλοκτήμων Φωτιάδη και τον Έφορο Τμημάτων κ. Σπύρο Θεοδωρίδη, ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη και στον Δήμαρχο καλή επιτυχία και καλή δύναμη  στο έργο τους με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, το Δ.Σ της Λέσχης ενημέρωσε για τα ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο, τονίζοντας την αγαστή συνεργασία που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με τους προκατόχους τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Δήμαρχο ήταν παρόντες και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αριστομένης  Λαζαρίδης καθώς και ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος.

Οι κύριοι Καλαϊτζίδης και Βοργιαζίδης, επεσήμαναν την διάθεση που υπάρχει από μέρους τους για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας και στο μέτρο που ο καθένας μπορεί υποσχέθηκαν να βοηθήσουν στο έργο της Λέσχης.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ε.Λ.Β. εξέφρασαν την αναγκαιότητα να υπάρξουν περισσότερες πολιτιστικές δράσεις στην πόλη  και δήλωσαν  ότι η Λέσχη, παρούσα  με όλο το δυναμικό της, θα συνεχίσει να είναι αρωγός  σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και στήριξης του τόπου.