Κουμαριά: Ο καιρός εμπόδισε τις εκδηλώσεις

koumaria ekdiloseis

Φέτος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δε δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιηθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η Ντόλιανη» στα πλαίσια του εορτασμού για «Το Γενέσιο της Θεοτόκου».

Το Σάββατο 6/9 το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην παράδοση και τους μικρούς μας φίλους. Στο χώρο της πλατείας έγινε η παρουσίαση του εγχειριδίου «Παιχνίδια του χθες...». Το εγχειρίδιο ήταν ο καρπός μίας προσπάθειας διάσωσης παραδοσιακών παιχνιδιών των γονιών και των παππούδων, παιχνιδιών που παίζονταν παλιά στο χωριό μας και όχι μόνο και γράφτηκε με πληροφορίες που συνέλεξαν τα παιδιά από κατοίκους του χωριού. Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να αναβιώσουν κάποια από αυτά.

Παραμονή του πανηγυριού 7/9 ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις των χορευτικών συγκροτημάτων και το γλέντι στην πλατεία λόγω βροχής.

Ανήμερα του πανηγυριού στις 8/9, αν και η βροχή συνέχιζε, στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου κάτοικοι και φίλοι του χωριού είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με την ορχήστρα του Τάκη Τζήμα.

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όσους διέθεσαν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, όσους βοήθησαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων καθώς επίσης και όσους παρευρέθησαν. Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ και στα παιδιά Καλή Πρόοδο και Καλή Σχολική Χρονιά!" αναφέρει ο σύλλογος.

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς

Από την κλήρωση της Λαχειοφόρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» την 8η Σεπτεμβρίου 2014, κερδίζουν οι παρακάτω αριθμοί : 110, 401, 612, 418, 111, 258, 161, 278. Οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Τζήμα Αγορίτσα (τηλ. 6977280106) προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.