Ο Σύλλογος Διαβητικών έκοψε την βασιλόπιτα

diavitikoi pita1

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της «Γλυκιάς Ισορροπίας»' συλλόγου διαβητικών Ημαθίας. Στις δραστηριότητες του συλλόγου για το νέο έτος αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ιωαννίδης, με τις ομιλίες που θα διοργανωθούν αλλά και την πρόσφατη δωρεάν μέτρησης σακχάρου που υλοποιήθηκε στην Επισκοπή Νάουσας σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας και έκανε παράκληση για μέγιστη ενεργή συμμετοχή των μελών του.

diavitikoi pita2

Παρόντες επίσης στην εκδήλωσης η βουλευτής του νομού Καρασαϊρλίδου Φ. η οποία τόνισε την σημαντική και αξιέπαινη δράση του συλλόγου προς όλο το νομό καθώς και ενημέρωσε για το ασφαλιστικό και την διεκδίκηση προνομίων των ατόμων με διαβήτη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαντσιος Δ. ο οποίος είπε ότι είναι τιμή του Δήμου ο σύλλογος Διαβητικών και υποσχέθηκε στο προσεχές μέλλον την παραχώρηση ενός ανεξαρτήτου γραφείου, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μαλάκη Α. η οποία φιλοξενεί προσωρινά τον σύλλογο στο χώρο του ΚΑΠΗ καθώς και η αντιδήμαρχος Πασχούλα Χ. η οποία είναι ανοιχτή σε κοινές διοργανώσεις ημερίδων και εκδηλώσεων προς ενημέρωση του διαβήτη και εξάλειψης της άγνοιας και ταμπού.

«Πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού, να ξεφύγουμε από τη μιζέρια, να αρχίσουμε να μιλάμε μεταξύ μας και να ζούμε φυσιολογικά, διότι ο διαβήτης δεν είναι ασθένεια, είναι τρόπος ζωής, με σωστή διατροφή και άθληση», τόνισε στον χαιρετισμό της η γραμματέας Ιωάννου Μαγδαληνή

Το φλουριά έτυχαν στη κα Δούμου Καίτη μέλους του δ.σ. καθώς και στη κα. Δασκαλάκη Ευαγγελία μέλους του συλλόγου. Πάντα καλότυχες με υγεία και ευημερία.