Εκδρομή του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας στην Οχρίδα

VLAXOI VERIAS EDRA

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας διοργανώνει σε συνεργασία με το πρακτορείο ταξιδίων ΑΦΟΙ ΤΣΕΑ, 2ήμερη εκδρομή στην Οχρίδα στις 27-28 Ιουνίου, και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να συμετάσχουν στην εκδρομή αυτή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με την δήλωση συμμετοχής. Για να συμμετάσχει κάποιος χρειάζεται να έχει ταυτότητα «καινούργια» με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, ήδιαβατήριο που να ισχύει, και προκαταβολή στα παρακάτω μέλη του Δ.Σ.:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ:
Αντώνης Τούσικος :6979117191, Δημήτριος Πίσκος: 6982351675, Ιωάννης Μητριτώνης:6948270199, Γιώγος Τσίρης:6947311347

Το πρόγραμμα

1Η ΜΕΡΑ Βέροια- Οχρίδα 240 km : Αναχώρηση από την Βέροια στις 7.30 το πρωί, και δια μέσω Αμυνταίου φτάνουμε στα σύνορα της Νίκης. Μετά τον τελωνειακό έλεγχο επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα) η αλλιώς «Η πόλη των προξένων». Είναι μια πόλη 80.000 περίπου κατοίκων, η δεύτερη σημαντικότερη της FYROM. Μια πόλη με μεγάλη ιστορία που εμπλέκει Σέρβους, Έλληνες, Ελληνόφωνους Βλάχους κ.α. Θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης Σιρόκ Σοκάκ, τη γέφυρα του Ντραγκόρ κ.α. Χρόνος ελεύθερος. Γεύμα εξ' ιδίων και το απόγευμα άφιξη στην Στρούγκα κτισμένη στις όχθες της πανέμορφης λίμνης Οχρίδας. Στάση για απογευματινό καφέ και περιήγηση στην πόλη. Αργότερα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην Οχρίδα.ρό. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ Οχρίδα-Βέροια 240 km : Μετά το πρωινό επίσκεψη στην πανέμορφη Οχρίδα. Περιήγηση στα γραφικά σοκάκια, τα παλιά αρχοντικά, τις Βυζαντινές εκκλησίες της πόλης, τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στη Βέροια μετά τον τελωνειακό έλεγχο και τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
1. Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
2. Μία (1) διανυκτερεύσεις στην Οχρίδα στο ξενοδοχείο Milenium
3. Ένα (1) πρωινό στο ξενοδοχείο
4. Ένα (1) δείπνο στο ξενοδοχείο
5. Ταξιδιωτική ασφάλιση
6. Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
7. Τοπικός ξεναγός για την Οχρίδα
8. Φ.Π.Α.

Τιμή κατ΄ άτομο: 72 €