Βραδιά παραμυθιών και τέχνης στην Σχολή Αριστοτέλη από το ΚΠΕ Νάουσας

Από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 8.30 η πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού θα μας τιμήσει και θα μας γοητεύσει.

Στη σχολή Αριστοτέλη το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ετοιμάζει μια βραδιά παραμυθιών και Τέχνης για να γιορτάσουμε τη Ζωή, το Καλοκαίρι και τη μάγισσα Σελήνη. Ας σηκώσουμε το βλέμμα μας ψηλά προς τη μαγευτική Σελήνη και να ονειρευτούμε… με Παραμύθια της Γης.

Η Δήμητρα Μητρέντζη και ο Γιάννης Μαρμαράς θα μας ταξιδέψουν στο κόσμο των παραμυθιών, η Μαρίνα Γκοργκάτζε με την ορχήστρα νέων της Εστίας Μουσών θα μας συντροφεύσουν μουσικά και οι Ξανθίππη Παπαδοπούλου με τη Φρίντα Αντύπα παρέα με τις μαθήτριες του τμήματος Μπαλέτου του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας θα μας μυήσουν στα μυστικά των νεράιδων που χορεύουν δίπλα στο Νυμφαίο.

Σε ένα περιβάλλον φυσικό και ήρεμο χωρίς ηχητική ρύπανση κάτω από το φως του Φεγγαριού θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε το πνεύμα μας με τη Μάνα Γη. Σας προσκαλούμε λοιπόν. Χωρίς πλαστικά, χωρίς σκουπίδια, χωρίς θόρυβο. Πάρτε ένα μαξιλαράκι, καθίστε στο έδαφος και μαζί μας ενταχθείτε στην οικεία μήτρα της ζωής ικανοποιώντας τις αισθήσεις και την αισθητική σας."