Με επιτυχία ο χορός του Σταυρού

stavros

Το βράδυ του Σαββάτου στις 13-12-2014 στο κέντρο κτήμα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στο Καλοχώρι Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού - Αναπτυξιακού και Λαογραφικού συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» σε συνδιοργάνωση με την ποδοσφαιρική ομάδα «ΘΥΕΛΛΑ» Σταυρού.

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα που απεύθυναν τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Συλλόγων και πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση που τα είχε όλα. Βραβεύσεις μαθητών που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πέρασαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Βραβεύσεις μαθητών που φοιτούν στο ξενόγλωσσο φροντιστήριο του χωριανού μας κ. Καρασαββίδη Κυριάκου. Χορούς με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και βεβαίως διασκέδαση με πολύ κέφι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος Απόστολος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης Κώστας. Παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Αλεξάνδρειας ο κ. Παντόπουλος Σάκης, ο Πρόεδρος του χωριού κ. Τουτουντζίδης Σταύρος και το μέλος του τοπικού Συμβουλίου κ. Δημόπουλος Γιώργος.

stavrosXoros 13-12-14 B

Επιστολές με ευχές απέστειλαν ο Δήμαρχος του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Τόκας Σωτήρης που λόγω υποχρεώσεών τους για θέματα του Δήμου δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα Δ. Σ. και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Ξεχασμένης, Επισκοπής, Διαβατού και της ποδοσφαιρικής ομάδας Α. Ε. Αλεξάνδρειας.

Στην εκδήλωση επίσης βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους Αξιωματούχοι του Δήμου Προύσας από τη γειτονική Τουρκία.

"Τα Διοικητικά Συμβούλια, του πολιτιστικού συλλόγου Η ΕΣΤΙΑ και Θύελλας Σταυρού, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους αναφέρθηκαν πιο πάνω και βεβαίως ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους του χωριού μας και της γύρω περιοχής που ήταν κοντά μας και μας τίμησαν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν τα παιδιά μας που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Σιστάκου Παναγιώτη χόρεψαν συντονισμένα και έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά και λάμψη στην εκδήλωση" αναφέρουν τα δυο διοικητικά συμβούλια των συλλόγων του Σταυρού.