Logo

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του «Αγίου Δημητρίου» Χαρίεσσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας Άγιος Δημήτριος την Κυριακή στις 18 φερβουαριου στο οικογενειακό κέντρο Παρθενώνας.

Στην εκδήλωση παρουσιαστήκαν τα τρία τμήματα του συλλόγου με χορούς από την Μακεδονία την βραδιά πλαισίωσαν χορευτές από το Βέλγιο, Ισραήλ, Ολλανδία, Αμερική, Ισπανία,Ιταλία που βρίσκονταν στην Νάουσα παρακολουθώντας σεμινάρια παραδοσιακών χορών του Μάνου Γαλίτη και της Κατέρινας Ντελιοπούλου παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας τιμώντας και φορώντας παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Κουτσογιαννης Ν., οι αντιδήμαρχοι Σ. Δάγγας, Σ.Βαλσαμίδης, η πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Λαζαρίδου Δ., ο βουλευτής Ν.Δ. Α.Βεσυρόπουλος, οι πρόεδροι τ.κ. Χαρίεσσας Δ. Σιδηρόπουλος και Κοπανού Χ. Στογιάννης, η τ.σ. Χαρίεσσας Κουμλίδου Μ., η Εκκλησιαστική Επιτροπή Χαρίεσσας, οι Ιερείς του χωριού π. Γεώργιος Παπαθεοδώρου και π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου, ο Σ. Ζάχος. Επίσης τον σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους οι φιλοξενούμενοι από την Κύπρο του συλλόγου Διόνυσος, Α.Ε.Χ. Χαρίεσσας, σύλλογοι Χορευτικό Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, Στενημάχου Καρατάσος, Λευκαδίων Τα Ανθέμια, Πυρσός Νάουσας, Κάμπου Νάουσας, Φίλιππος Επισκοπής, Άγιος Χριστόφορος Πολυπλατάνου, Αγία Παρασκευή Λευκαδίων, Γηγενοίς Σταυροδρομίου, Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, Φιλαρμονική Ειρηνούπολης.

Το κέφι απογείωσε η ορχήστρα Χάλκινα Ηχοχρώματα.

Ευχαριστούμε από καρδίας όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb