Αποχαιρέτισαν με χορό το καλοκαίρι στην Αγία Βαρβάρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Με τον ετήσιο θερινό χορό του αποχαιρέτησε το καλοκαίρι η Αγία Βαρβάρα και ο Πολιτιστικός της Σύλλογος. Με πολύ κόσμο και φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και οι επισκέπτες και οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς και στην συνέχεια να γλεντήσουν με ζωντανή μουσική και χορό.

Στο χορευτικό κομμάτι της βραδιάς, θρακιώτικους χορούς παρουσίασαν το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαγηνών - Δήμου Λαγκαδά. Βλάχικους χορούς παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών "Η Σκουτέρνα" και τέλος, χορούς των Ημαθιώτικων Πιερίων (με μουσική και τραγούδι από τον Δημήτρη Τσιγγενόπουλο), παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφηκιάς "Η Γκιώνη" (δείτε στο βίντεο αποσπάσματα από όλα τα συγκροτήματα).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Γιώργος Ορφανίδης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κουτσιαντής.

{jlex}flickr:72157688044978616{/jlex}