Ανοίγει η αυλαία του «Veria Dance 2017»

Αυτή την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017, ξεκινά στη Βέροια η διοργάνωση «Veria Dance 2017». Για τέσσερις μέρες η Βέροια θα «χορεύει» στους ρυθμούς του πανελληνίου διαγωνισμού χορού ...

Το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινούν στο Χώρο Τεχνών τα «Veria Dance Seminars» στον κλασσικό και στο σύγχρονο χορό με τους καταξιωμένους καθηγητές χορού Daniel Lommel (Γαλλία) και Gaia Lemmi (Ιταλία). Στις 8:30 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών Βέροιας το «Veria Dance Gala Χορού». Σχολές χορού από τη Θεσσαλονίκη, τα Νέα Μουδανιά, την Καβάλα, την Κατερίνη, την Αλεξάνδρεια και τη Βέροια θα παρουσιάσουν ένα δίωρο πρόγραμμα κλασσικών και σύγχρονων χορογραφιών προς ικανοποίηση του φιλοθεάμονος κοινού της περιοχής , ενώ όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη «Φλόγα», το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, προς ενίσχυση των σκοπών του.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 14:00 ξεκινά ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού «Veria Dance Competition 2017» με την τελετή έναρξης και την πρώτη φάση των Ημιτελικών. Το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει στο Χώρο Τεχνών Βέροιας τους Τελικούς του Σαββάτου 29 Απριλίου 2017 που ξεκινούν στις 17:00 το απόγευμα και την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 που ξεκινούν στις 12:30 το μεσημέρι. Η είσοδος για το κοινό στους Τελικούς είναι ελεύθερη.

Αυτές τις τέσσερις μέρες 400 περίπου χορευτές από όλη την Ελλάδα θα ανέβουν στη σκηνή του Χώρου Τεχνών Βεροίας και θα κάνουν τη Βέροια «την πόλη που χορεύει...». Τη διοργάνωση έχει το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η εταιρία με είδη χορού Grishko, η εταιρία κατασκευής κοστουμιών χορού Show Dance, το ξενοδοχείο Villa Elia Hotel , το ξενοδοχείο Olganos Vl , το ξενοδοχείο «Κόκκινο Σπίτι» , ο Πολυχώρος «Ελιά» , το ουζερί «Στάσου Μύγδαλα», το ουζερί «Των Αγγέλων» , το ουζερί «Μαρμίτα» και το εστιατόριο «12 Γράδα».