Logo

Αναζήτηση χορηγιών για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού «Veria Dance Competition 2017»

Από τις 27 έως 30 Απριλίου 2017 η Βέροια θα «χορεύει» στους ρυθμούς του «Veria Dance 2017». Αυτές τις τέσσερις μέρες 400 περίπου χορευτές από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Βέροια, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Περαία, Κατερίνη, Καβάλα, Τρίκαλα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Γιαννιτσά, Νάουσα θα ανέβουν στη σκηνή του Χώρου Τεχνών Βεροίας συμμετέχοντας στα «Veria Dance Seminars», το Φιλανθρωπικό «Veria Dance Gala» για τη «Φλόγα» και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού «Veria Dance Competition 2017». Τη διοργάνωση έχει το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Χώρο Τεχνών Βεροίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλες τις επιχειρήσεις της Βέροιας που επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την τετραήμερη πανελλήνια διοργάνωση, να υποβάλουν πρόταση με τα πακέτα προσφορών που μπορούν να κάνουν προς τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και τους συνοδούς τους, καθώς ο κύριος όγκος των χορευτών είναι ηλικίας από 8 έως 16.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν την προσφορά τους και το λογότυπο της επιχείρησης στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να ενταχθούν έτσι στους «Υποστηρικτές» της διοργάνωσης με αναφορά της επιχείρησής τους στο έντυπο υλικό που θα κυκλοφορήσει, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου οι μακρινοί επισκέπτες να έχουν μια πιο ευχάριστη διαμονή στην πόλη της Βέροιας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb