Logo

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας ( φωτογραφίες και βίντεο)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας στο οικογενειακό κέντρο «Παρθενώνας». 540 προσκλήσεις και πάνω από 600 παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς τα παιδιά του συλλόγου που άνοιξαν την εκδήλωση συνοδευόμενα από το τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας, τα οποία κρατώντας στα χέρια τους κεριά και ένα στολισμένο καράβι έψαλαν με τις ζεστές φωνές τους τα Χριστουγεννιάτικα Ποντιακά κάλαντα.

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας (παιδικό-παραστάσεων) , που ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές και συνοδευόμενα από τον εξαιρετικό τους χοροδιδάσκαλο Βαγγέλη Λάχανη ,παρουσίασαν χορούς του Πόντου. Η παρουσίαση κορυφώθηκε με τον χορό των χορών «Σέρρα» που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν επτά σύλλογοι για την αμέριστη προσφορά τους και συμπαράσταση για το χρονικό διάστημα που η Λέσχη έκανε τα πρώτα της βήματα, δείχνοντας έτσι πως η αλληλεγγύη μεταξύ των σωματείων μόνο θετικά μπορεί να φέρει!

«Κόκκινο» χτύπησε η διασκέδαση όταν βγήκε στην πίστα ο μοναδικός Στάθης Νικολαΐδης , μαζί του ο Γιώργος Ατματσίδης στη λύρα, ο Κώστας Ζώης στο νταούλι, ο Μιχάλης Σιώπης στο κλαρίνο, ο Παντελής Κυρκενίδης στο αγγείο, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης στη λύρα και στο τραγούδι, ο Χάρης Συμεωνίδης στο νταούλι. Ένα γλέντι εκρηκτικό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφήνοντας για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση των εκδηλώσεων της Ε.Λ.Χαρίεσσας.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος κ. Μάντσιος, ο περ.σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο διοικητής της ΠΥΝ κ.Παλαμούτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Αραμπατζή, και κ. Παντζαρτζίδης και Γαϊτανίδης, ο πρόεδρος της ΔΟ ΝΔ Νάουσας κ.Ζάχος, η πρόεδρος του ΕΣΒ κ. Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου, εκπρόσωποι σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων όπως η Ε.Λ. Επισκοπής, η Ε.Λ Μαρίνας ΄Η Ρωμανία΄,ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΄Οι Κομνηνοί΄, τα Πονταιακά Νιάτα Ανω Ζερβοχωρίου, ο Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδας, ο σύλλογος ποντίων Αλεξάνδρειας, η Ε.Λ.Βεροίας, ο σύλλογος ποντίων Ακρολίμνης, ο σύλλογος ποντίων Σεβαστιανών ‘Ο Πυρίχειος΄, ο σύλλογος ποντίων Σταυρού, η Ε.Λ.Καστορίας, ο πολιτιστικός σύλλογος Κάμπου Νάουσας, η Αγία Παρασκευή Λευκαδίων, ο Αγιος Δημήτριος Χαρίεσσας, ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας. .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb