Εγκαινίασαν τα νέα τους γραφεία οι Ντόπιοι Μακροχωρίου

Με πλήθος κόσμου και με ένα υπέροχο μπουφέ, ο Λαογραφικός και Χορευτικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων πραγματοποίησε τα εγκαίνια στα νέα γραφεία του και αγιασμό για τη νέα χορευτική χρονιά , το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 στο Μακροχώρι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σοφιανίδης Γιώργος και Κορωνάς Θεόφιλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κυρατλίδης Ιορδάνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Κεχαΐδης Χρυσοβαλάντης, ο πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος κ. Βλαζάκης Ανδρέας , ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος , μικροί και μεγάλοι χορευτές του συλλόγου και πολλοί φίλοι.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ήταν κοντά μας την ημέρα αυτή και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα μας. Ακόμη καλούμε όλους όσους αγαπούν την παράδοση, να είναι πάντα κοντά σε συλλόγους, και να τους υποστηρίζουν σε ΄όλες τις προσπάθειες που κάνουν, για να διαδώσουν και να διασώσουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.