Ο "Άγιος Δημήτριος" Χαρίεσσας πραγματοποίησε αγιασμό για τη νέα σεζόν

Με την παρουσία αρκετών φίλων και μελών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του συλλόγου, ο καθιερωμένος Αγιασμός που σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας χορευτικής και όχι μόνο χρονιάς του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαρίεσσας ‘’Ο Άγιος Δημήτριος’’.

O αγιασμός τελέσθηκε από τον Ιερέα του χωριού αλλά και της ‘’καρδιάς’’ του συλλόγου Πατέρα Γκέσιο Χρήστο. Παρευρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρωϊκής πόλης Νάουσας Στέλιος Δάγγας και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών ,Διοικητικών και Ανάπτυξης του Δήμου Χρυσούλα Πασχούλα.

Μετά το πέρας της τελετής τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Προύντσης και κατά την σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα που τίμησαν τον Σύλλογο με την παρουσία τους , έκανε ιδιαίτερη μνεία στην συνεισφορά του Δημάρχου Νικόλαου Κουτσογιάννη αλλά και των παρευρισκόμενων Αντιδημάρχων οι οποίοι είναι πάντα κοντά ,συνοδοιπόροι στην υλοποίηση όλων των δράσεων του συλλόγου.