Νάουσα: Το πρόγραμμα προβολής ταινιών

  

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας αγαπάει το σινεμά και προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του να παρακολουθήσουν υπέροχες ταινίες πρώτης προβολής με μοναδική ποιότητα εικόνας και το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη τη χώρα!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας έχοντας πάντοτε ως γνώμονα να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος καθιερώνει το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα. Για τις ταινίες 2D ισχύει γενική είσοδος 5€, ενώ για τις 3D το εισιτήριο είναι 6€, ενώ υπάρχει μειωμένο στα 4€ για τους μικρούς μας φίλους και τους πολύτεκνους. Η είσοδος είναι ελεύθερη στα ΑΜΕΑ. Στο κτίριο «ΕΡΙΑ», Τηλ. Επικοινωνίας: 6939294289.

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ 3D(ΜΕΤΑΓΛ)

THE SPONGEBOB MOVIE: SPONGE OUT OF WATER 3D (GR)
Από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Μαρτίου προβολές στις 18:00
Σάββατο 7Μαρτίου προβολή στις 18:00
Κυριακή 1 και 8 Μαρτιού προβολές 12:00 και 18:00

Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και ουτοπικά ευτυχισμένος, Μπομπ Σφουγγαράκης, μαζί με την παρέα του (ο Πάτρικ, ο κύριος Καβούρης, o Πλαγκτόν, ο Γκάρι το σαλιγκάρι), που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.

Με τη γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ξεκαρδιστικές ατάκες που γίνονται σλόγκαν, υπέροχα χρώματα, σουρεαλιστικές καταστάσεις και cameo γνωστών ηθοποιών, η νέα ταινία αναμένεται με ανυπομονησία. Ετοιμαστείτε για γέλιο από τη γνωστή παλιοπαρέα και "πάρτε ένα ψάρι και πάμε κοντά να δούμε έναν σπόγγο μέσ’ τα νερά που ζει στη θάλασσα σε ανανά...".

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Από 26 Φεβρουαρίου έως και 4 Μαρτίου προβολές στις 21:00

Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Αντριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, ο οποίος έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους, θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Με φόντο το Αιγαίο, τα δύο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Αντριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.

Το δημοφιλές ελληνικό καστ αποτελούν η Ιφιγένεια Τζόλα (γνωστή από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά ΤΟ ΝΗΣΙ), η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ - AMERICAN SNIPER

 Βιογραφική ταινία | Κατάλληλη άνω των 15 ετών | 134'

 Από 5 έως και 11 Μαρτίου προβολές στις 9μμ.

Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό στέλνει τον Κρις Κάιλ στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”.

Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή, δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου.

Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω”. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ (MILLION DOLLAR BABY, GRAN TORINO, J. EDGAR), ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ βασίζεται στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ. Το βιβλίο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, μένοντας για 18 εβδομάδες στη λίστα των bestseller των New York Times και 13 από αυτές στην κορυφή.