"Αλύγιστος", "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης", "Τα μυστικά του δάσους", "Τίγκεμπελ" στο Σταρ

star aligistos

ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ - UNBROKEN

*** Υποψήφια για 4 OSCAR ***
Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ
Σενάριο: ΤΖΟΕΛ ΚΟΕΝ, ΙΘΑΛ ΚΟΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΑΚ Ο' ΚΟΝΕΛ, ΓΚΑΡΕΤ ΧΕΝΤΛΑΝΤ, ΝΤΟΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΦΙΝ ΓΟΥΙΤΡΟΚ

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται και πάλι πίσω από το φακό, μετά την ταινία IN THE LAND OF BLOOD AND HONEY. Τώρα, μας μαγεύει με τις σκηνοθετικές επιλογές της, χάρη στο βετεράνο πολέμου κι Ολυμπιονίκη, Λούι Ζαμπερίνι, τη ζωή του οποίου αφηγήθηκε η Λόρα Χίλενμπραντ στο μπεστ σέλερ "UNBROKEN: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption".

Η ταινία, που φέρει τη σεναριακή υπογραφή των αδερφών Κοέν, είναι ένα δράμα που εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου που εντυπωσίασε, συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες και φτάνοντας στη μεγαλύτερη διάκριση. Ο ίδιος άνθρωπος κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 μέρες, πριν τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, με την επιστροφή του τελικά στην πατρίδα να προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ηρωική υποδοχή.

ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ (η κωμωδία της χρονιάς)

Ώρες προβολών: 21.15
Ηθοποιοί: ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΜΠΕΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που δεν φοβάται να σκιαγραφήσει τις πιο αστείες καθημερινές μας τρέλες. Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, γνωστός για τις ταινίες ΣΟΥΛΑ ΕΛΑ ΞΑΝΑ (2009) και ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ (2007), αναλαμβάνει να βάλει σε τάξη την πιο απρόβλεπτη κινηματογραφική οικογένεια! Η ταινία ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο θεατρικό έργο του Άκη Δήμου.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ - INTO THE WOODS

Ώρες προβολών: 18.30

Ηθοποιοί: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΕΪΜΣ ΚΟΡΝΤΕΝ, ΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Η ταινία ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ παρακολουθεί τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ -και της φασολιάς του- και της Ραπουνζέλ ,ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του, που στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, μπλέκουν στα δίχτυα μιας Κακιάς Μάγισσας που τους καταριέται.

Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τινκ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA