"Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας" και "Revenge" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε από το Σταρ το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου το οποίο θα ισχύει από την Τετάρτη 3/5/18 μέχρι την Τετάρτη 9/5/18. Αναλυτικά:

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ - AVENGERS: INFINITY WAR

Προβολές: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 19.00 και 22.00
Προβολές: Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη στις 20.45

Σε 3D προβολή μόνο την Παρασκευή 4/5 στις 19.00 και το Σάββατο 5/5 στις 22.00

Οι Εκδικητές της Marvel επιστρέφουν στην πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών

Πρωταγωνιστούν οι: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Άντονι Μακί, Πολ Μπέτανι, Ελίζαμπεθ Όλσον, Τζέρεμι Ρένερ, Τσάντγουικ Μπόσμαν, Σεμπάστιαν Σταν, Ντον Τσιντλ, Κρις Πρατ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζόι Σαλντάνα, Πομ Κλέμεντιφ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Σον Γκαν, Τομ Χόλνατ, Τζος Μπρόλιν και Πολ Ραντ.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ & ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ

Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΡΚΟΥΣ & ΣΤΙΒΕΝ ΜακΦΙΛΙ

Ηθοποιοί: ΝΤΟΝ ΤΣΙΝΤΛ, ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΟΜ ΧΙΝΤΛΕΣΤΟΝ, ΑΝΤΟΝΙ & ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΚΑΡΕΝ ΤΖΙΛΑΝ, ΖΟΪ ΣΑΛΝΤΑΝΑ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ

Οι «Εκδικητές» της Marvel επιστρέφουν σύσσωμοι για την τρίτη (κοινή) τους περιπέτεια και υπόσχονται πως ό,τι είχατε δει μέχρι τώρα...οδηγεί στο επικό «Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας».

Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Επίσημο site: http://marvel.com/avengers 

Trailer: 

«Revenge»

Σκηνοθεσία: ΚΟΡΑΛΙ ΦΑΡΖΑΤ
Σενάριο: ΚΟΡΑΛΙ ΦΑΡΖΑΤ
Ηθοποιοί: ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΑΝΝΑ ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΛΟΥΤΖ, ΚΕΒΙΝ ΤΖΑΝΣΕΝΣ, ΓΚΙΓΙΟΜ ΜΠΟΥΣΕΝΤ

Γιατί οι ιστορίες γυναικείας ενδυνάμωσης γράφονται και με αίμα!
Προβολές: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 19.30 και 21.45
Προβολές: Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη στις 21.30

Στην πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο χρειάστηκε να φωνάξουν ασθενοφόρο αφού ένας θεατής δεν άντεξε κάποιες από τις (αρκετές) εξαιρετικά βίαιες σκηνές του «Revenge» κι αυτό από μόνο του δίνει μια καλή πρώτη γεύση για το ύφος και το περιεχόμενο της πρώτης μεγάλου μήκους της Κοραλί Φαρζά.

Το «Revenge» είναι η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που θα πέσει θύμα βιασμού από έναν από τους δύο «συνεργάτες» του παντρεμένου εραστή της, ο οποίος για να καλύψει την πράξη, θα δοκιμάσει να την δολοφονήσει. Μόνο που εκείνη θα επιβιώσει και φυσικά, θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

Το φιλμ όπως θα δείτε στο πρώτο τρέιλερ είναι φτιαγμένο από τα βασικά υλικά μιας exploitation movie αλλά κατορθώνει να μεταμορφώσει την ιστορία του σε μια παραβολή γυναικείας ενδυνάμωσης, με μια κεντρική ηρωίδα που δεν μπορείς παρά να χειροκροτήσεις σύμφωνα με τις μέχρι τώρα απολύτως θετικές κριτικές του.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ο παντρεμένος Γάλλος εκατομμυριούχος Richard, πηγαίνει για ένα τριήμερο κυνηγιού με δύο φίλους του, και φέρνει μαζί και την ερωμένη του, την σέξι Αμερικανίδα Jen.
Οι φίλοι του γοητεύονται από εκείνη και της κολλούν, φτάνοντας σε σημείο να τη βιάσουν.

Όταν απειλεί να τους καταγγείλει, αποφασίζουν να τη ξεφορτωθούν, και με τη συμμετοχή του Richard την πετούν σε ένα γκρεμό.
Για κακή τους τύχη όμως, η Jen επιζεί, και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση.

Έχοντας ήδη προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων το Sundance και του Toronto, το Revenge έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και επευφημίες ειδικά για την υπερβίαη και υπερ-στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία της πρωτοεμφανιζόμενης δημιουργού Coralie Fargeat.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr  
http://www.facebook.com/cinestarveria