Logo

"Πίτερ Ράμπιτ", "Σέρλοκ Ζούμπομς", "Λέο Ντα Βίντσι", "Rampage" και "Amityville" στο Σταρ

Πέντε ταινίες περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 19/4/18 έως την Τετάρτη 25/4/18. Αναλυτικά:

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Μόνο Κυριακή 22/4 στις 11.30 Πρωί

Trailer: 

ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) σε 3D (τρισδιάστατη προβολή)

Προβολές: Μόνο Κυριακή 22/4 στις 17.15

Trailer: 

ΛΕΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Μόνο Παρασκευή στις 17.30, Σάββατο στις 17.30, Κυριακή 22/4 στις 11.30 Πρωί και 17.30 Απόγευμα

Ο νεαρός Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένα χαρισματικό, ιδιοφυές αγόρι, γεμάτο όρεξη για δράση. Σχεδιάζει μία μηχανή που μπορεί να κινηθεί στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό. Με τη μηχανή αυτή, φορώντας μία στολή κατάδυσης που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, την Τζιοκόντα, ξεκινά το περιπετειώδες του ταξίδι! Όταν μια πυρκαγιά καταστρέφει το χωράφι της Τζιοκόντα, ο πατέρας της σχεδιάζει να την παντρέψει μ΄ έναν πλούσιο γαμπρό. Ο Λεονάρντο και οι φίλοι του αποφασίζουν να βρουν εκείνοι τα χρήματα που θέλει ο πατέρας της. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Τσιάκο αναζητούν έναν κρυμμένο θησαυρό, κάπου κοντά στη Φλωρεντία. Όμως λίγο πριν ξεκινήσουν, τον Λορέντζο τον απαγάγουν πειρατές!

Επίσημο site: http://www.leodavincifilm.it/

Trailer: 

RAMPAGE: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ

Προβολές: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή προβολές στις : 19.15 και 21.30
Σε 3D προβολή μόνο το Σάββατο 21/4 στις 19.15 και 21.30
Δευτέρα – Τρίτη μόνο στις 20.45

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΠΕΙΤΟΝ
Σενάριο: ΡΑΪΑΝ ΕΝΓΛ, ΚΑΡΛΤΟΝ ΚΟΥΖ & ΡΑΪΑΝ ΤΖ. ΚΟΝΤΑΛ
Ηθοποιοί: ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ (ΤΗΕ ROCK), ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΤΖΕΦΡΙ ΝΤΙΝ ΜΟΡΓΚΑΝ, ΜΑΛΙΝ ΑΚΕΡΜΑΝ, ΤΖΟ ΜΑΝΓΚΑΝΙΕΛΟ, ΤΖΕΪΚ ΛΕΪΣΙ

To Rampage ακροβατεί περίτεχνα σε διάφορα genres, επιδεικνύοντας sci-fi αναφορές, έντονα κωμικά και δραματικά στοιχεία, αλλά και η αστείρευτη δράση. Τα στοιχεία αυτά περιστρέφονται γύρω από τον πυρήνα ενός καταιγιστικού monster film που θα σας κρατήσει -ως επί το πλείστον- σε αγωνία και θα σας κάνει να αισθανθείτε δέος από τα άκρως εντυπωσιακά οπτικά εφέ του. Ο ρόλος του Davis Okoye είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του The Rock, o οποίος δίνει μια πραγματικά απολαυστική ερμηνεία. Η σχέση μεταξύ του ήρωα και του γορίλα George έρχεται πολλές φορές στο επίκεντρο και δημιουργεί το ανάλογο συναισθηματικό δέσιμο και στον θεατή. Αντίστοιχα συναισθήματα είχαμε ζήσει και στο Rise of the Planet of the Apes.
Το Rampage παρουσιάζει με υπέροχο κινηματογραφικό τρόπο πλάνα που απεικονίζουν την καταστροφή των πόλεων από τα γιγάντια πλάσματα. Στο σημείο αυτό η ταινία δημιουργεί το απόλυτο Χάος... και ευτυχώς τα όσα ακολουθούν στα επόμενα λεπτά θα σας αποζημιώσουν για την υπομονή σας.

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (Ντουέιν Τζόνσον), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Trailer: 

AMITYVILLE: ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΚ ΧΑΛΦΟΥΝ
Σενάριο: ΦΡΑΝΚ ΧΑΛΦΟΥΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΤΖΕΙΣΟΝ ΛΙ, ΜΠΕΛΑ ΘΟΡΝ, ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΟΝΑΓΚΑΝ

Ένα από τα πιο διάσημα franchise ταινιών τρόμου παγκοσμίως, επιστρέφει πιο τρομακτικό από ποτέ. Η Μπελ, η μικρή της αδελφή και ο αδελφός της που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, μετακομίζουν με τη μητέρα τους, Τζόαν, σε ένα νέο και παράξενο σπίτι στο Άμιτιβιλ, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην κοστοβόρα θεραπεία υγείας του νεαρού Τζέιμς. Κάποια περίεργα φαινόμενα, όμως, –συμπεριλαμβανομένης και της ανεξήγητης, θαυματουργής ίασης του νεαρού αδελφού– δεν θ’ αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα η Μπελ να υποψιαστεί πλέον ότι η μητέρα τους απέκρυψε την πλήρη ανατριχιαστική αλήθεια για το μυστηριώδες σπίτι... Όταν πλέον συνειδητοποιήσουν όλοι ότι το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν είναι το ξακουστό στοιχειωμένο σπίτι του Άμιτιβιλ, ίσως να είναι αργά. Υπάρχει άραγε τρόπος να βγει κανείς από την κόλαση;
Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.30 και 21.45

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb