"Πίτερ Ράμπιτ", "Game Night", "Ένα ήσυχο μέρος" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 12/4/18 έως την Τετάρτη 18/4/18. Αναλυτικά:

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Μόνο Πέμπτη 12/4– Παρασκευή 13/4– Σάββατο 14/4– Κυριακή 15/4 στις 17.30

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ
Σενάριο: ΡΟΜΠ ΛΙΜΠΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.
Extra: Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912 οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του, γραμμένα από την Beatrix Potter. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοση, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πίτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».
Βασισμένη στους χαρακτήρες και τις ιστορίες «PeterRabbit» της BeatrixPotter

Trailer: 

GAME NIGHT

Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.15 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΕΙΛΙ
Σενάριο: ΜΑΡΚ ΠΕΡΕΖ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΕΪΤΜΑΝ , ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚΑΝΤΑΜΣ

Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ (Μπέιτμαν) και η Άννι (ΜακΆνταμς) είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς (Κάιλ Τσάντλερ), ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα... Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε "παιχνίδι" παίζουν, ούτε ο Μπρουκς είναι αυτό που φαίνεται να είναι...

Trailer: 

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ - A QUIET PLACE (ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ)

Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΒΟΝΤΣ
Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

Ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ
Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.15 και 21.45

ΚΑΝΟΝΑΣ #1: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ
ΚΑΝΟΝΑΣ #2: ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΚΑΝΟΝΑΣ #3: ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΕΞΕ

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

Χρησιμοποιούν τη γλώσσα των κωφαλάλων, δεν κάνουν τον παραμικρό ήχο, αλλά όχι επειδή έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα. Ο λόγος είναι τρομακτικά απλός: εάν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν. Όμως τελικά ο ήχος έρχεται από ένα μικρό ολέθριο λάθος...

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria