"Πίτερ Ράμπιτ", "Το κορίτσι στην ομίχλη", "Ένα ήσυχο μέρος" στο Πασχαλιάτικο πρόγραμμα του Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 5/4/18 έως την Τετάρτη 11/4/18. Αναλυτικά:

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Καθημερινά στις 17.30

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ
Σενάριο: ΡΟΜΠ ΛΙΜΠΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.
Extra: Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912 οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του, γραμμένα από την Beatrix Potter. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοση, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πίτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».
Βασισμένη στους χαρακτήρες και τις ιστορίες «PeterRabbit» της BeatrixPotter

Trailer: 

Το Κορίτσι στην Ομίχλη (Ζαν Ρενό)

La Ragazza Nella Nebbia του Ντονάτο Καρίσι
Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.15 και 21.45 ( εκτός Μ. Σάββατο )

Ατμοσφαιρικό μυστήριο, πολύπλοκος κεντρικός χαρακτήρας με φορτωμένη και γεμάτη «θεαματικές» ανατροπές ιστορία, σκηνοθετημένη από έναν μετρ της ιταλικής αστυνομικής λογοτεχνίας.

«Το σκοτάδι μάς προσκαλεί­, μας μαγεύει με τον ίλιγγό­ του», λέει κάποια στιγμή η ηρωίδα του «Υποβολέα», του πρώτου μυθιστορήματος του Ντονάτο Καρίζι, ο οποίος έχει πλέον καταξιωθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους Νοτιοευρωπαίους συγγραφείς αστυνομικού μυστηρίου.

Ο Τόνι Σερβίλο αρκεί για να δώσει βαρύτητα σε ένα ατμοσφαιρικό και αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου, γεμάτο απίθανες ανατροπές, που αποτελεί διασκευή του ομότιτλου ιταλικού best-seller.

Σκηνοθεσία: Ντονάτο Καρίσι
Σενάριο: Ντονάτο Καρίσι
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι, Λορέντζο Ρικέλμι, Γκαλάτεα Ράντζι, Μικέλα Σεσκόν, Λουκρέτζια Γκουιντόνε

Εξαιρετικά δημοφιλής συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων στην πατρίδα του, ο Ιταλός Ντονάτο Καρίζι κάνει το ριψοκίνδυνο πέρασμα στο σινεμά επιλέγοντας να διασκευάσει για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο –τι άλλο;– ένα δικό του βιβλίο.

Με φόντο ένα απομονωμένο ορεινό χωριό των ιταλικών Αλπεων, το φιλμ ξετυλίγει το μυστήριο της εξαφάνισης ενός 16χρονου κοριτσιού που μοιάζει να χάθηκε ένα βράδυ από προσώπου γης, χωρίς να αφήσει πίσω της κανένα ίχνος. Ενας έμπειρος και διάσημος για τη χειραγώγηση των media επιθεωρητής καταφτάνει για να αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση που έχει αναστατώσει τη μικρή κοινότητα – και σύντομα θα καταφέρει να την αναστατώσει ακόμα περισσότερο με τις έρευνές του.

Ο Καρίζι επιστρατεύει σχεδόν όλα τα βασικά και οικεία συστατικά που αποτελούν τα τελευταία χρόνια το αλφαβητάρι ενός «εξοχικού» αστυνομικού θρίλερ μυστηρίου σε μικρή και μεγάλη οθόνη: το αθώο ανήλικο θύμα, μια μικρή κοινωνία απρόθυμη να δώσει και κυρίως να αντιμετωπίσει τις απαντήσεις, η αδίστακτη δημοσιογράφος, ο ύποπτα απροσάρμοστος νεαρός, μια θρησκευτική σέκτα, ο αποδιοπομπαίος τράγος που βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται, ένας εκπρόσωπος του νόμου που αντιμετωπίζει τα δικά του φαντάσματα και, κυρίως, το απατηλά ήρεμο σκηνικό της επαρχιακής πόλης που κρύβει σκελετούς στην ντουλάπα.

Ο Καρίζι τα χρησιμοποιεί όλα αυτά δανειζόμενος στοιχεία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του είδους, είτε πρόκειται για τη μόδα του σκανδιναβικού νουάρ είτε για το «Twin Peaks», από το οποίο ξεσηκώνει σχεδόν εμβληματικά οπτικά ευρήματα.

Με μεθοδικότητα και αρκούντως αποτελεσματική σκηνοθεσία, Ο καρίζι χτίζει μια σαγηνευτική και επιβλητική ατμόσφαιρα.

Ένα φιλμ νουάρ με υπέροχη κινηματογράφηση και προσεγμένη αισθητική.

Trailer: 

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ - A QUIET PLACE (ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ)

Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΒΟΝΤΣ
Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

Ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.15 και 21.30 ( εκτός Μ. Σάββατο )

ΚΑΝΟΝΑΣ #1: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ
ΚΑΝΟΝΑΣ #2: ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΚΑΝΟΝΑΣ #3: ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΕΞΕ

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

Χρησιμοποιούν τη γλώσσα των κωφαλάλων, δεν κάνουν τον παραμικρό ήχο, αλλά όχι επειδή έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα. Ο λόγος είναι τρομακτικά απλός: εάν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν. Όμως τελικά ο ήχος έρχεται από ένα μικρό ολέθριο λάθος...

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria