"Interstellar" και "Οι υπερέξι - Big Hero" στο Σταρ

star interstellar

«Interstellar» Προβολές καθημερινά στις 19.00 και 22.00

Δείτε στη γιγαντοοθόνη του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ την νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν «Interstellar» και ζήστε το Υπερθέαμα

Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, σας προσκαλεί σε μία συγκλονιστική βόλτα στο διάστημα σε παγκόσμια ψηφιακή προβολή.

Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, είναι ένας υπερσύγχρονος πολιτιστικός και επιμορφωτικός χώρος που τελευταία ανοίγεται όλο και περισσότερο σε παράλληλες εκδηλώσεις προσφέροντας τις εγκαταστάσεις του για την πολυτελή απόλαυση μίας κινηματογραφικής εμπειρίας. Τον Οκτώβριο 2013 όσοι τυχεροί βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσά του ΣΤΑΡ είδαν (ή μάλλον, βίωσαν) στη μεγάλη επίπεδη οθόνη (10m x 5m), την avant premiere του «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί... απογειωνόμαστε ξανά! Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ θα προβάλει την παγκόσμια επιτυχία του Hollywood «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Η ταινία «Interstellar» έχει αποκαλεστεί ήδη «η ταινία της χρονιάς», σαρώνει τον ανταγωνισμό στο box office και προηγείται της Οσκαρικής κούρσας.
Με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Κέιν, Ελεν Μπέρστιν, Κέισι Αφλεκ και Γουές Μπέντλει το «Interstellar» εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

Το «Interstellar»«Θα είναι μία ταινία που θα μας φτάσει στο τελευταίο σύνορο της επιστημονικής μας κατανόησης για τα διαγαλαξιακά ταξίδια», ανέφερε ο Κρίστοφερ Νόλαν («Σκοτεινός Ιππότης», «Inception», «Memento») για τη σίγουρα μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη ταινία που έχει γυρίσει στην καριέρα του. Tο σενάριο βασίζεται στην πραγματική έρευνα του Κιπ Θορν, ενός αστροφυσικού του Caltech, του κέντρου ερευνών της NASA (ο Θορν μάλιστα κρατάει τον τίτλο του executive producer στην ταινία) και καλείται να μας ταξιδέψει σε μαύρες τρύπες του σύμπαντος, κάτι που θα έχει επιπτώσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδι στο χρόνο και παράλληλες φυσικές διαστάσεις.

Το «Interstellar» υπόσχεται ένα επικό ταξίδι στα αστέρια, μέσω τεχνικών που το κάνουν να μοιάζει αληθινό σε κάθε επίπεδο στη μεγάλη οθόνη. Για τον Νόλαν, η ύπαρξη του ρεαλιστικού στοιχείου σε μια ταινία είναι ύψιστης σημασίας. Ο Νόλαν μαζί με τoν production designer, Νέιθαν Κρόουλι, ήθελαν το επιστημονικό στοιχείο να είναι ελεγχόμενο και προσγειωμένο. Για την παραγωγή του «Interstellar», το συνεργείο συμπεριέλαβε αστροναύτες, όπως η Μάρσα Αιβινς, και επισκέψεις στο Επιστημονικό Κέντρο της Καλιφόρνια. Η ιδέα ήταν πως κάθε τι που θα χρησιμοποιούταν για την παραγωγή της ταινίας, θα έπρεπε να είναι αληθινό, όσο αληθινός είναι και ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Ο Νόλαν λοιπόν γύρισε την ταινία σε φιλμ, στο «εξωτικό» τοπίο της Ισλανδίας κι απέφυγε τα blue screen.

Πολλοί μιλούν για το ότι πρόκειται για το νέο Gravity, ή για το νέο «2011: Η Οδύσσεια του Διαστήματος», κάτι που ακούγεται ως κινηματογραφική ιεροσυλία αλλά πηγάζει κι από τις επιρροές του σκηνοθέτη. «Το "2001", το "Blade Runner" το οποίο ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες ταινίες μου, αλλά μου αρέσει μια μεγάλη γκάμα από πράγματα» είχε δηλώσει ο Νόλαν παρουσιάζοντας κάποια πρώτα πράγματα για την ταινία στο φεστιβάλ της Comic Con το καλοκαίρι. «Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιρροή μου όμως υπήρξε το "2001", το οποίο είχε βγει ξανά στις αίθουσες μετά τον «Πόλεμο των Αστρων» κι έτσι μπόρεσα να πάω να το δω με τον πατέρα μου στο σινεμά. Ηταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω. Εχουμε την φιλοδοξία στο "Interstellar", όχι να κάνουμε αυτό που έκανε εκείνη η ταινία, αλλά να αφηγηθούμε μια εξίσου φιλόδοξη ιστορία, ανάλογου μεγέθους. Θα ήθελα τα παιδιά να πάνε στο σινεμά με τον πατέρα τους και να δουν αυτή την ιστορία να ξετυλίγεται στην οθόνη».

Το «Interstellar» θα προβάλλεται στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ από την Πέμπτη 6/11 και κάθε μέρα.
Για τους λάτρεις των Blockbuster αλλά και όλους τους σινεφίλ μια μοναδική εμπειρία.

star corn

ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)- BIG HERO 6 Ώρες προβολών: 17.15

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΝΔΑΛΗ, ΧΑΡΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Γεμάτη από το συναίσθημα και το χιούμορ που περιμένει κανείς από τα Walt Disney Animation Studios, η ταινία κινουμένων σχεδίων ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με την ρομποτική.