Logo

"Μικρό μου πόνι", "Ο χιονάνθρωπος", "Η μεγάλη υπόσχεση" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 12/10/17 έως την Τετάρτη 18/10/2017. Αναλυτικά:

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) - MY LITTLE PONY: Η ΤΑΙΝΙΑ

Ώρα προβολής: 17.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΣΟΝ ΘΙΣΕΝ
Σενάριο: ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΚΑΡΘΙ & ΡΙΤΑ ΧΣΙΑΟ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΒΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΙΑ ΑΠΕΡΓΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ, ΑΙΓΛΗ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μία σκοτεινή μαγική δύναμη απειλεί την Ponyville. Τα μικρά Πόνυ ξεκινούν έναν αξέχαστο ταξίδι πέρα από την Equestria όπου γνωρίζουν νέους φίλους και συναρπαστικές περιπέτειες στην προσπάθεια τους να σώσουν την πόλη τους με τη δύναμη της φιλίας.

Επίσημο site: http://www.mylittlepony.movie/

Trailer: 

Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κάθε μέρα: 19.15 και 21.30 (Πεμπ-Παρασκ-Σαββ-Κυριακ)
Δευτέρα 16/10, Τρίτη 17/10, Τετάρτη 18/10 μόνο στις 21.00

Σκηνοθεσία: ΤΟΜΑΣ ΑΛΦΡΕΝΤΣΟΝ
Σενάριο: ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΜΙΝΙ & ΠΙΤΕΡ ΣΤΟΧΑΝ
Ηθοποιοί: ΚΛΟΕ ΣΕΒΙΝΙ, ΜΑΪΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ

Ο βασισμένος στο μπεστ σέλερ του Τζο Νέσμπο «Χιονάνθρωπος» θα είναι το απόλυτο αστυνομικό θρίλερ της χρονιάς

Από τον Τόμας Άλφρεντσον, τον κομψό δημιουργό των «Και ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι»
και «Άσε το Κακό να Μπει».
Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι.
Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του.

Και τότε θα ξανακάνει την εμφάνισή του
Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.
Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.

Τη σεναριακή διασκευή της σκοτεινής αναζήτησης ενός μεθοδικότατου serial killer υπογράφουν οι Χοσεΐν Αμίνι («Drive», «Τα Δυο πρόσωπα του Ιανουαρίου»), Μάθιου Μάικλ Κάρναχαν («Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ») και Πίτερ Στρόαν («Και ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι»), με τον Μάικλ Φασμπέντερ να μοιάζει ιδανικός ως ο Χάρι Χόλε που ήρθε για να μείνει. Δίπλα του, οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Τζέι Κέι Σίμονς και Βαλ Κίλμερ.

Η κινηματογραφική μεταφορά του Χιονάνθρωπου, της έβδομης και δημοφιλέστερης ίσως περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε,
Στον Χιονάνθρωπο (εκδόσεις Μεταίχμιο), καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώτο σίριαλ κίλερ της Νορβηγίας, έναν δολοφόνο μοιχαλίδων γυναικών που αφήνει πάντοτε έναν χιονάνθρωπο στη σκηνή του εγκλήματος.

Τα γυρίσματα έχουν λάβουν χώρα εξολοκλήρου στη Νορβηγία -στις πόλεις Όσλο και Μπέργκεν- ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βρίσκονται σημαντικά ονόματα, όπως η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα 2014 Rebecca Ferguson, η πολυβραβευμένη μούσα του Lars von Trier, Charlotte Gainsbourg, η Chloë Sevigny και ο Val Kilmer. Εκείνο όμως που έχει ενθουσιάσει περισσότερο τους απανταχού Nesbomaniacs είναι η επιλογή του Michael Fassbender (υποψήφιου για Όσκαρ Α΄ Αντρικού Ρόλου 2016) για το ρόλο του Χάρι Χόλε, ενός από τους διασημότερους και πιο σύνθετους σύγχρονους λογοτεχνικούς ήρωες.

Ο Χάρι Χόλε είναι ο καλύτερος επιθεωρητής της νορβηγικής αστυνομίας και ο χειρότερος δημόσιος υπάλληλος όλων των εποχών. Ψηλός, ξανθός με κοντοκουρεμένο μαλλί και στα πρόθυρα του αλκοολισμού, φιλοδοξεί να αντιληφθεί τη φύση του κακού αλλά και την ουσία της αγάπης, και βρίσκεται συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού.

Επίσημο site: http://www.thesnowmanmovie.com/

Trailer: 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ - THE PROMISE

Κάθε μέρα: 19.30 και 22.00 (Πέμπ-Παρασκ-Σαββ-Κυριακ)
Δευτέρα 16/10, Τρίτη 17/10, Τετάρτη 18/10 μόνο στις 21.00

H ταινία «The Promise» για τη Γενοκτονία των Αρμενίων δίχασε το κοινό πριν καν διανεμηθεί
ευρέως στις αίθουσες
Φέτος τον Απρίλιο συμπληρώθηκαν 101 χρόνια από την γενοκτονία των Αρμενίων. 1.500.000 ψυχές χάθηκαν. Μαζικοί τάφοι, μαζικές συλλήψεις και απελάσεις, αμέτρητες ανθρώπινες τραγωδίες. Μνήμες και αφηγήσεις που το μυαλό δεν αντέχει να μετατρέψει σε εικόνες. Παρ' όλα αυτά, οι Αρμένιοι, έναν και πλέον αιώνα μετά, αν και βρήκαν πατρίδα, δεν έχουν βρει και δικαίωση.

Τα τελευταία χρόνια, Αρμένιοι από όλους τους χώρους συστρατεύονται σε μια κοινή προσπάθεια να ασκήσουν πιέσεις για την αναγνώριση της Γενοκτονίας και σίγουρα ένα αποφασιστικό βήμα σε αυτή την εκστρατεία είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Terry George, «The Promise».

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε περιοχές της Τουρκίας- από την Κωνσταντινούπολη έως τα βάθη της ανατολής- στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας την κρίσιμη περίοδο από το 1914 και μετά και ενώ η χώρα ολισθαίνει στο χάος Ο θεατής παρακολουθεί την εξέλιξη μιας ιδιαίτερης ιστορίας αγάπης μεταξύ του Μάικλ, ενός ευφυούς φοιτητή της ιατρικής με ρίζες στην Ανατολική Τουρκία όπου ζουν Μουσουλμάνοι και Αρμένιοι χριστιανοί, της όμορφης και καλλιεργημένης Αρμένισας, Άννα αλλά και του Κρις, ενός γνωστού αμερικανού δημοσιογράφου με έδρα το Παρίσι που μαζί με τη νεαρή γυναίκα θα βρεθούν επίσης στην Τουρκία. Η ιστορία των τριών ηρώων ξεδιπλώνεται μέσα στο κλίμα ακραίου εθνικισμού και μισαλλοδοξίας που θα οδηγήσει στην οργάνωση και εκτέλεση της πρώτης γενοκτονίας του 20ου αιώνα.

Σκηνοθεσία: ΤΕΡΙ ΤΖΟΡΤΖ
Σενάριο: ΤΕΡΙ ΤΖΟΡΤΖ & ΡΟΜΠΙΝ ΣΓΟΥΙΚΟΡΝΤ
Ηθοποιοί: ΖΑΝ ΡΕΝΟ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΣΑΡΛΟΤ ΛΕ ΜΠΟΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ
Το παράδοξο βέβαια με τη συγκεκριμένη ταινία, είναι πως αν και έχει μόνο τρεις δημόσιες προβολές, όπως αναφέρει ο Indepndent, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 87.500 αξιολογήσεις στο IMDB, εκ των οποίων περισσότερες από 55.000 έδωσαν ένα αστέρι στην ταινία ενώ άνω των 31.000 χρηστών του χάρισαν 10 αστέρια.

Φυσικά σε τρεις μόνο δημόσιες προβολές είναι εξαιρετικά δύσκολο να είδαν την ταινία σχεδόν 90.000 άνθρωποι. Όπως επίσης εξαιρετικά περίεργο είναι και το γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των βαθμολογητών δίνουν ή ένα ή δεκά αστέρια.

5 λόγοι που πρέπει να δεις την ταινία "Η μεγάλη υπόσχεση":

Γιατί έχει την υπογραφή του σπουδαίου σεναριογράφου και σκηνοθέτη Terry George
Για να δεις να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του 20ού αιώνα
Για την επική ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται
Για το αισιόδοξο μήνυμα
Για να αποκτήσεις άποψη για το θέμα

Η ταινία αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και φαίνεται πως θα διχάσει το κοινό. Όπως είναι λογικό θα αγαπηθεί από την αρμένικη κοινότητα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους Τούρκους, οι οποίοι ακόμη και σήμερα προσπαθούν να αποσιωπήσουν το θέμα... Ο σκηνοθέτης μάλιστα, εκφράζει τον προβληματισμό του σχετικά με το αν θα προβληθεί η ταινία στην Τουρκία. «Αν συμβεί, θα μείνω έκπληκτος. Ήθελα να κάνω μια ταινία που συγκινεί, που προκαλεί θυμό. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε πετύχει» αναφέρει ο Terry George. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να της δώσεις μία ευκαιρία για να σχηματίσεις τη δική σου άποψη!

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από το 1914 και μετά.

Οι θεατές παρακολουθούν την εξέλιξη μιας ιδιαίτερης ιστορίας αγάπης, μέσα σε ένα κλίμα ακραίου εθνικισμού και μισαλλοδοξίας που θα οδηγήσει στην οργάνωση και την εκτέλεση της πρώτης γενοκτονίας του 20ού αιώνα. Οι πρωταγωνιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τους ανθρώπους που αγαπούν, αλλά και τους ίδιους.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb