Logo

"Αυτοκίνητα 3" και "Blade Runner 2049" στον Κινηματογράφο Νάουσας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κινηματογράφου Νάουσας που θα ισχύσει από την Πέμπτη 5/10/17 έως την Τετάρτη 11/10/17. Αναλυτικά:

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3

6, 7, 8 Οκτωβρίου 18:00

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

BLADE RUNNER 2049

5 - 11 Οκτωβρίου 21:00

30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ, ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard, έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb