Νύχτες πρεμιέρας με μειωμένο εισιτήριο για όλους κάθε Πέμπτη στο Σταρ

Οι Πέμπτες γίνονται ακόμα καλύτερες με τις Νύχτες πρεμιέρας από το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ!

Κάθε Πέμπτη, ο αγαπημένος σας κινηματογράφος στην Βέροια, προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να ζήσει την κινηματογραφική εμπειρία με μόνο 6 ευρώ.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου μπορούν να απολαύσουν με μειωμένο εισιτήριο την ταινία της επιλογής τους σε μια από τις 2 αίθουσες. Όποιο είδος ταινίας κι αν προτιμάτε, από δράση, θρίλερ και περιπέτεια, μέχρι κωμωδία και κινούμενα σχέδια, βιώστε την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας που σας προσφέρει το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ και ταξιδέψτε μακριά από την καθημερινότητα.

Η διεύθυνση του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ δήλωσε σχετικά: «Κύριο μέλημά μας ήταν πάντοτε να προσφέρουμε στο κοινό υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες του. Έχοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής, με τις νύχτες πρεμιέρας δίνουμε μια ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν την εμπειρία του κινηματογράφου, με χαμηλότερο κόστος».

Για να ενημερωθείτε για τις προβολές ταινιών στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cinestar.gr

Τηλ: 2331022373
Μητροπόλεως 57
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.