Logo

Βοργιαζίδης: "Αναίτιος ο θόρυβος για τον θερινό κινηματογράφο" (video) - Έγινε η παραχώρηση του πάρκου

Αναίτιο χαρακτήρισε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, τον θόρυβο που προκλήθηκε για την παραχώρηση του πάρκου των Αγίων Αναργύρων στην ΚΕΠΑ για την λειτουργία θερινού κινηματογράφου. Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι αναίτιος ο θόρυβος που έγινε για την παραχώρηση της πλατείας Αγίων Αναργύρων. Πέρσι και πρόπερσι ψηφίστηκε ομόφωνα γιατί ήξεραν ότι η ΚΕΠΑ δεν προβάλει ανταγωνιστικές ταινίες. Ακόμη και κάποιοι που σήμερα αντιδρούν, τα προηγούμενα χρόνια το ψήφισαν. Επίσης είναι και κοινωνικό θέμα, διότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα".

Στην συζήτηση του θέματος, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η παραχώρηση του πάρκου Αγίων Αναργύρων στην ΚΕΠΑ για λειτουργήσει τον θερινό κινηματογράφο.

Ο Γιώργος Μελιόπουλος πρότεινε οι προβολές να επεκταθούν και στα χωριά του δήμου Βέροιας για να πάρει την απάντηση της ΚΕΠΑ ότι σκέπτεται το θέμα και ίσως το εφαρμόσει το επόμενο καλοκαίρι. 2-3 προβολές μπορούν να γίνονται στις πρωτεύουσες των πρώην καποδιστριακών δήμων πρόσθεσε ο Χρήστος Κούτρας.

Θα μπορούσαν να γίνουν και 2-3 προβολές στο Σταρ με επιδότηση εισιτηρίου από τον δήμο σε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και με χαμηλή τιμή για τους υπόλοιπους σχολίασε ο Αντώνης Μαρκούλης. 

Ο Αντώνης Καγκελίδης ως μέλος της ΚΕΠΑ ζήτησε από τον πρόεδρο Λεωνίδα Ακριβόπουλο πριν την κατάθεση αιτήματος στον δήμο, να περνά αυτό πρώτα από το συμβούλιο του Νομικού Προσώπου.

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης εξαπέλυσε βολές κατά όσων μιλούσαν για αθέμιτο ανταγωνισμό και πρόσθεσε ότι κρύφτηκαν για να αποφύγουν την λαϊκή κατακραυγή.

Η πράξη της ΚΕΠΑ έχει κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα επεσήμανε ο Στέλιος Ασλάνογλου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb