"Αυτοκίνητα 3", "Η μούμια" και "Wonder woman" στο ΣΤΑΡ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 15/6/17 έως την 21/6/17. Αναλυτικά:

Αυτοκίνητα 3 - Cars 3 Disney (Μεταγλ. στα Ελληνικά)

Η τελευταία ευκαιρία του McQueen
Προβολές καθημερινά στις 17.45

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Η νέα φανταστική ταινία της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων “Cars” – γνωστή στο Ελληνικό κοινό ως “Αυτοκίνητα”

Trailer: Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=xcWBLC3ywjE 

Η Μούμια

Η Μούμια επιστρέφει με πρωταγωνιστή των Tom Cruise

Προβολές καθημερινά στις 20.00 και 22.15 σε 2D
3D προβολή στις 20.00 μόνο Πέμπτη 15/6 – Παρασκ 16/6 – Σάββατο 17/6 – Κυριακή 18/6

Παίζουν οι: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance

Παρότι ενταφιάστηκε με ασφάλεια σε μια κρύπτη βαθιά κάτω από την ανηλεή έρημο, μια αρχαία πριγκίπισσα, της οποίας το πεπρωμένο της κλάπηκε με αδικία, ξυπνάει στο σήμερα. Μαζί της κουβαλάει μια μοχθηρία που αναπτύχθηκε μέσα στους αιώνες και σκορπάει τρόπο που αψηφά την ανθρώπινη αντίληψη.

Εάν νομίζατε ότι η Μούμια ως άνδρας στις προηγούμενες ομώνυμες ταινίες ήταν τρομακτική, προσπαθήστε καλύτερα να φανταστείτε τη γυναικεία εκδοχή της. Η Άχμανετ είναι μια Αιγύπτια πριγκίπισσα που ζωντανεύει ξανά από την κρύπτη της μέσα στην έρημο για να καταστρέψει -φυσικά- όλη την ανθρωπότητα.

Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας «The Mummy», η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους λατρεύουν τον πολιτισμό και τους θρύλους της Αρχαίας Αιγύπτου -ή απλώς εκείνους που διασκεδάζουν φοβερά με θυμωμένα πλάσματα που ξαναζωντανεύουν. Πρωταγωνιστής είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος υποδύεται τον Νικ Μόρτον, έναν χαρακτήρα που πεθαίνει σε μία συντριβή αεροσκάφους, αλλά έρχεται πίσω στη ζωή για να νικήσει την Άχμανετ. Και όπως όλοι ξέρουμε, εάν ο Τομ Κρουζ βάλει κάτι στο μυαλό του -στις ταινίες- το καταφέρνει.

Στο πλευρό του βλέπουμε τη σταθερά ανερχόμενη Άναμπελ Γουάλις, γνωστή από την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά «The Peaky Blinders». Στην ταινία εμφανίζεται επίσης ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος υποδύεται τον Δρ Τζέκιλ (και Μίστερ Χάιντ).

Το trailer υπόσχεται σίγουρα συναρπαστικές στιγμές με δράση και τρόμο, ό,τι ακριβώς αγαπούν όλοι οι λάτρεις αυτού του κινηματογραφικού θρίλερ.

Το ίδιο ενθουσιασμένος φαίνεται πως είναι και ο ίδιος ο Τομ Κρουζ, ο οποίος μοιράστηκε το trailer στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LSYLVWLUw5w 

WONDER WOMAN

Προβολές καθημερινά στις 20.00 σε 2D. Προβολές μόνο Πέμπτη 15/6 – Παρασκευή 16/6 και Σάββατο 17/6.

Σκηνοθεσία: ΠΑΤΙ ΤΖΕΝΚΙΝΣ
Σενάριο: ΑΛΑΝ ΧΕΪΝΜΠΕΡΓΚ & ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ
Ηθοποιοί: ΚΟΝΙ ΝΙΛΣΕΝ, ΓΙΟΥΕΝ ΜΠΡΕΜΝΕΡ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ, ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΑ, ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΪΤ, ΚΡΙΣ ΠΑΪΝ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ, ΝΤΑΝΙ ΧΑΣΤΟΝ, ΣΑΪΝΤ ΤΑΓΚΜΑΟΥΙ, ΛΟΥΣΙ ΝΤΕΪΒΙΣ

Η ταινία είναι αρκετά εντυπωσιακή και επιβλητική εκεί που χρειάζεται, έχει έναν πραγματικά πολύ γρήγορο ρυθμό που δεν σε κάνει να βαρεθείς και πολύ σημαντικό το γεγονός πως δεν θεωρεί πολλά πράγματα δεδομένα και σίγουρα δεν είναι φορτωμένη.

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της... και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.
Οι πρώτες κριτικές μιλούν για την ταινία της Πάτι Τζέκινς ως την καλύτερη του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC με κάποιους να την θεωρούν μάλιστα ως τον πρώτο βασικό αντίπαλο της Marvel. Αλλά η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Γκαλ Γκαντότ, κατάφερε να κερδίσει τα περισσότερα εύσημα ως μια «απολύτως εκπληκτική» και «μοναδική σταρ».

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-wJ1YKEKrqk

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria